Vazno je da kazemo da su CUDA MOGUCA, i da ce neko dobiti ono sto zeli!

Vazno je da kazemo da su CUDA MOGUCA, i da ce neko dobiti ono sto zeli!

5. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni za neke vece promene. Navikli ste na rad i svaki dan vam je isto. Mozda je pravo vreme da ovih dana  pokrenete svoj zivot i cinite nesto za sebe. Vreme je da budete spremni da popunite svoje emotivno polje.Ne budite sami!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se mnogo bolje nego u prethodnim danima i vreme vam ide u prilog. Pokazite ad ste spremni  da krenete sa promenama. Svakako da vam slede velike promene koje odavno niste ni zeleli, ni cinili.

 

BLIZANCI

Mada ste u novcanim problemima, vasi izdaci su i daje na vidiku.U ovom peridu cete ih imati bas mnogo,pa  gledajte kako cete. Vasi izdaci koji sada nisu mali, za neko vreme ce vam se vratiti duplom merom.

 

RAK

Neko kome ste dugo cutali, mnogo vas je puta omalovazavao. To ce pokusavati i ovih dana, pa je vreme da se okrenete  i date svoj glas. Odavno je vreme da se  cuje i vas glas, pa zato sebi ne dajte  da vam drugi ispiraju mozak.

 

LAV

Vreme je za nove korake i cinite bas sve sto zelite. Morate se okrenuti novim promenama i vase srce se polako oporavlja. Sve sto se ranije desilo,vreme je da potisnete u proslost.Ovo su dani vaseg novoga pocetka.

 

DEVICA

Vreme je da se mirite sa novonastalom situacijom.I ono sto ste do sada zeleli, sada morate da popustite. Nesto vazno cete shvatiti, i to ce biti vasa velika lekcija.Kad nesto ne ide, morate popustiti i okrenuti se drugim stvarima.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2