Sledi CETVRTAK koji moze doneti  PREGRST DIVNIH TRENUTAKA, ali pre  svega LJUBAV!

Sledi CETVRTAK koji moze doneti PREGRST DIVNIH TRENUTAKA, ali pre svega LJUBAV!

5. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozete pokazati sta ocekujete i sta je ono sto biste zaista hteli.Danas vas ceka prijatan dan i ici ce vam sve od ruke.Pokazite koji vam je cilj i sta je ono sto zelite, jer vam se otvaraju razne sanse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Cak i da necete neke stvari, danas cete ih hteti. Sledi nesto u vasu korist i to je ono sto se moze desavati. Zato  iskoristite sve svoje pruzene prilike koje ce vam biti na dohvat ruke.Pokazite da znate da delujete u odredjenom momentu.

 

BLIZANCI

Ranim jutrom se zalite  i jadate, a to vam ne pristaje.Cak i da placete, ne bi nista popravilo vasu trenutnu situaciju.Nametnuli su vam se neki veliki izdaci i sta je- tu je.Probajte ostati mirni kako biste sto pre pregrmeli sve.

 

RAK

Ovaj dan  moze biti lepa prilika da se malo opustite. Svakako da ga mozete posvetiti sebi i da budete poletni i  konacno zadovoljni. Jedan vas lav vidi kao svoga suparnika, ali vi procenite stvari. Nemojte se mnogo inatiti.

 

LAV

Zasto u jednome raku vidite svoga suparnika,a da se niste pogledali u oci?Obratite vise paznje situaciji koja nije prijatna.Mozda ste na pogresnom tragu, i samo ga dzabe mrzite. Resite tu zagonetku odmah i danas, bez odugovlacenja.

 

DEVICA

Zna se da zelite danas da se predstavite nekome. Skupljali ste snagu i  radovali se svemu, misleci kako da se postavite. Savet je da samo budete to sto jeste, i nikako  drugacije.Nema toga sta biste ucinili, ako cete nekome zapasti za oko, zapascete u sekundi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2