Kome ce petak 7.april biti dan za pamcenje i najsrecniji dan?

Kome ce petak 7.april biti dan za pamcenje i najsrecniji dan?

6. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda cekate da dan sam po sebi donese ono sto zelite.Ne oklevajte da  sebi  cinite u korist,umesto sto ocekujete da se samo od sebe desi. Nista  nemojte da ocekujete a da se ne potrudite.Zato nadjite prioritete.

 

BIK

Niste spremni za nove promene, ne sluteci da su one pred vama.Od vas se ceka da prihvatite ono sto sledi.Caki da se opirete nekim stvarima,one ce se desiti.Zato budite otresiti da prihvatite na delu sve sto se od vas i ocekuje.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka mnogo  toga, a vi niste za akciju.Vreme je da budete spremni da se okrenete u boljem smeru. Pred vama su obaveze koje morate ispunitii tako se uhvatiti u kostac sa  njima. Neko samo ceka da pokazete  da niste kadri.

 

RAK

Svi su od vas navikli da radite i stizete nemoguce.Spremni za vise osoba cinite sve da ne zaostanete za drugima. Zelite da i vi budete neko ko ce uskoro izgraditi svoj zivot i konacno ga dovesti u red.

 

LAV

Ne slutite da rad nije sreca ako nemate neciju podrsku.I da novac ne znaci mnogo, ako nemate sa kime da ga delite.Zato se okrenite nekim vedrijim temama i pokazite da ste spremni da jednoj osobi postanete neko.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka i sta je ono sto sledi dalje.Mozda biste mogli da se okrenete osobi d do koje vam je stalo.Nekim cudom ce se ispostaviti da je i njoj stalo do vas.  Kad podjete u susret jedno drugom,shvaticete da ste se cekali ceo zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2