Subota ce biti POSEBNA za ova TRI ZNAKA:Oni ce imati UBEDLJIVO NAJVISE SRECE!

Subota ce biti POSEBNA za ova TRI ZNAKA:Oni ce imati UBEDLJIVO NAJVISE SRECE!

7. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta vam je, ali imate osecaj da vam je lose.Kao da predosecate neke neprijatne dogadjaje. Vreme je za pozitivnu energiju i za vase daleko bolje raspolozenje.Vreme je da se okrenete boljim stvarima.

 

BIK

Vreme je da se okrenete ozbiljnijim stvarima.Pokazite da cete ici jasnome cilju i odredjenim stvarima.Bolje je da budete otvoreni po pitanju svega, nego sto krijete i planove i osecanja.Mozete se nekome izjadati.

 

BLIZANCI

Vreme je konacno da bude red i na vasu srecu.Kako je lepo kad vas nosi pozitivna struja, i kad mozete biti opusteni!Nesto ce poci bas kao po loju, onako kako se niste nadali.Zato cete biti i srecni i opusteni.

 

RAK

Niste ni svesni svoje duboke tuge u srcu koja se samo talozi. Sve lose sto vam se zbiva, vi potiskujete u sebi.Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti, jer ovako  ce vas ugusiti. Neke stvari su nemoguce i pustite sve kraju.

 

LAV

Mozda je vreme da se upitate cemu vas vodi ovaj dan. Razlog je taj sto ne znate ni cemu vas vode vasi koraci koji su pogresni.Nemojte se nadati boljemu jer vam ne ide.Bilo je sve pogresno i danas probajte da ispravite stvari.

 

DEVICA

Cilj vam je da budete verni jednoj osobi, mada to ne zasluzuje.Mislite da cete je svojom vernoscu da zadrzite za sebe. Verujte da gresite, jer tako necete nista postici.Makar bili i najvernija osoba na svetu,ona to ne primecuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2