UTORAK ce biti PREDIVAN  za cak TRI znaka zodijaka – nece se znati ko ima VISE SRECE!

UTORAK ce biti PREDIVAN za cak TRI znaka zodijaka – nece se znati ko ima VISE SRECE!

10. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete se nervirati jer ovo  je samo jedan dan. Normalno je da i vama uspesnima krene drugacije.Nije bas sve kako ste zamislili,  jer ce nesto ici mimo plana. Ako je za utehu, nece vas to omesti previse jer ste imali takve dane.

 

BIK

Niste se upitali sta cete  dalje i sta vas moze cekati unapred. Nesto ce vam ipak da krene kako niste mislili da moze. Krajnje je vreme da se probudite i krenete dalje.  Dugo ste lencarili, uprkos losoj poziciji. Podjite  za odlukama!

 

BLIZANCI

Ne znate sta vas ceka, a rado biste nesto po zelji. Zamislite da ste jedan od tri znaka zodijaka kojem ce sve da krene.Vas ceka nesto prelepo vezano za jednu neznu osobu. I da sreca bude veca, okrenite joj  se i uzvratite paznjom.

 

RAK

Ne slutite sta vas je povelo napred i sta je ono sto zelite da se  zbiva. Vi ste skroz van desavanja i vreme je da se probudite. Ovaj dan vam mora biti dan za  paznju i oprez koji ce vas   dodatno da usmeri tamo gde nesto nije kako treba.

 

LAV

Mozda ocekujete previse, ali ce vas  vasa sreca  prosto samarati. Krene vam pa se vratite nazad gde ste i bili. Da biste bili drugacije, morate se drzati u jednom pravcu. Bez obzira na to da li cete imati prepreke ili ne.

 

DEVICA

Ne slutite da ce vam ovog dana krenuti sve na bolje i da cete biti drugi srecnik. Ovog dana samo tri zodijaka imaju taj osecaj srece.Vi samo krenite ka onome sto se vas tice, i vasih ciljeva. Danas sto pozelite, bice vam pruzena sansa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2