Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI sve DA KRENE NA BOLJE!

Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI sve DA KRENE NA BOLJE!

10. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa ce sreca da uskoro zablista i da je svi osete, najvise vi. Iduci za obavezama  i ne primecujete jedno lepo lice koje vas gleda duze vreme.Niste spremni da se okrenete u boljem smeru, pa ce se neko okrenuti prema vama. Bilo kako  bilo, krece vam na bolje!

 

BIK

Ne smete se ponasati tako burno i ishitreno i delovati kao da  imate sto zivota.Morate se malo usmeriti i pokazati vise strpljenja.Vase ponasanje prelazi granicu i morate se smiriti ako mislite na sebe i svoje dobro. Ukljucite razum i kada ne ide kako zelite.

 

BLIZANCI

Sto se vise zalite, vise sebi prizivate maler.Dovoljno je sto se uz pomoc  svojih bliznjih uvek  blizi sreci, nego losim stvarima. Vreme je da se oslobodite negativne energije. I kad to ucinite krenuce vam mnogo bolje.

 

RAK

Ne smete vise tugovati jer vam slede i bolje i lepse stvari. Srce ce vas povesti ka jednoj osobi, ne znajuci da i ona vas odavno prati u korak. Kako je lepo kad se covek usmeri u boljem pravcu i kada zna sta mu je ciniti.

 

LAV

Niste nista bolji u odnosu na ono sto vas je snaslo ranije.Osecate da imate neke  lose korake i posledice od pre. Ne dozvolite sebi da tracite dalje svoje dane. Okrenite list, i pocnite od nule.Vreme je da vam krene na bolje.

 

DEVICA

Ne znate kako da vladate i kako da savladate osecanja koja vas guse. Nije tu nikakav nauk u pitanju. Vazno je samo da se okrenete u boljem pravcu i da iznedrite svoja osecanja.Pridjite onoj kojoj pripadaju i pokazite ih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2