UTORAK pred nama ce biti PROSTO FANTASTICAN za ova DVA znaka!

UTORAK pred nama ce biti PROSTO FANTASTICAN za ova DVA znaka!

17. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovaj dan i ovaj  trenutak koji vam sledi, trebate dobro da zapamtite. Bice to pocetak necega  lepoga  i vi cete biti prezadovoljni.Sledi vam jedan prelepi pocetak koji vas vodi ispunjenju vasih zelja.

BIK

Vreme je  da pokazete sta cete dalje i kako da budete odlucniji.Od vas se ceka da podjete za svojim koracima.Kako cete se dalje voditi i cime cete da  se vodite  tek cete videti.Jedna osoba ce vam biti putokaz.

 

BLIZANCI

Niko vas nece ubediti u suprotno i odvratiti od vaseg uzivanja. Danas je dan da se opustite i da uzivate.Budite oprezni jer ce vam jedan bik pokusavati da  pokvari dan. Pokusavace to na svaki nacin, a vi cete uspeti  da ga raskrinkate.

 

RAK

Nista od vas  nece zavisiti u odnosu na ono sto vi ocekujete.Ali i pored svega, vi cete se morati da izborite za ono sto zelite.Vasa emocija prema jednoj osobi je tako snazna i velika, da cete je morati pokazati.  Zaigrajte pa kako bude.

 

LAV

Niste svesni da ovaj dan  moze da bude bolji od prethodnih.Pred vama je dan koji ce biti prosto fantastican.Kako i zasto i ko ce biti razlog svemu tome, tek cete da vidite.Vreme je da i vi budete srecni i zadovoljni.

 

DEVICA

Niste svesni da ovaj dan vam donosi veliko razocarenje. Dali ste jednoj osobi na znanje da vam mnogo znaci. Uakazali ste joj svoju paznju, pokazali najdublje simpatije i dali svoje poverenje. Izneverice vas  kao niko nikada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2