Nekim znacima  ce KRAJ MESECA doneti NAJVECE PROMENE!

Nekim znacima ce KRAJ MESECA doneti NAJVECE PROMENE!

21. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasi poslovi teku neometano, ali ce vase emotivno polje morati da se otvori.To sto mnogo radite, ne znaci da morate biti sami.Moracete da shvatite da nije sve u parama, ako ih nemate sa kime da delite.Otvorite oci, neko vas posmatra!

 

BIK

Niste svesni sta cinite, a bukvalno vas se nista ne tice.Bar ste tako naucili da se ponasate, a moracete drugacije.Sami sebi doprinosite  radi sebe i svoje licne srece.Jedan vas rak moli da menjate lose navike, i uslisite molbu, bar njemu za ljubav.

 

BLIZANCI

Hteli ili ne, u vasem zivotu je sve po starome.Monotone situacije, koje ne vode nicemu i samo vas dodatno opterecuju i brinu. Pokazite da cete biti voljni da se malo trgnete i pokazete da se ne  mirite sa onim sto je. Vreme je da upravite svim!

 

RAK

Vasa ljubav je vas mir i vreme je da se okrene  u jos boljem smeru.Poceli ste razmisljati dok traje ovako da napravite velike zivotne promene.Vreme je za ozbiljnije korake koje cete iznenada napraviti.Gledajte da se tu nadju jedne tople oci.

 

LAV

Vec ste spremni da budete jaki, ali vam je opet tesko. Neko vas je povredio i vreme je da  shvatite i zasto. Niste uspeli da jedno srce vezete za sebe, a hteli ste to. I osecate se iznevereno od one koju ste voleli, i koju i sada volite.

 

DEVICA

Ljubav je polje koje vas vodi  i cinite bas sve  da ne posustanete.Neka vasa osecanja  budu jaka i dalje, ali ih ispoljite.Ako i pokazete da cete znati da usmerite vasu vezu, sve ce da podje kako treba.Ne oklevajte u pokazivanju osecanja!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2