Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

24. prosinca 2016. 0 By Admin

Prava je umetnost izdržati njegov bes. Na svu sreću, ovakvi diktatorski izlivi besa brzo prolaze. Ponašanje u stilu „ko izdrži dobro je, a ko ne – briga me”, može Ovnovima doneti niz neprijatelja tokom života. Zato je od velike važnosti učiti ih saosećanju i samilosti još od ranog detinjstva. Neophodno je kanalisati tu plamenu energiju, kako bi život u bilo kakvoj zajednici bio moguć.

 

 

Prepoznaćete ga po izgledu, deluje dostojanstveno, bez obzira da li je miran ili bučan. On je direktan, egocentričan, samoljubljiv, upadljive spoljašnjosti, uglavnom visok, zaljubljiv, netolerantan,u ljubavi siguran u sebe, ambiciozan, ne voli komplikovane životne situacije.

 

 

Sa njim je bolje izbeći konflikte, ume da bude vrlo grub, ali i vrlo delikatan ako mu je to u ličnom interesu, ili ako je isrekno motivisan, posebno u ljubavi. Voli da putuje, društven, tip sportiste, mada u ekipi mora da bude glavni. Odličan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu najviše odgovara. Ako se zaposli na radnom mestu koje ga ne interesuje, inertan je i bezvoljan. Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mesto pod suncem. Ma koliko da deluje otvoreno, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored sve impulsivnosti, ume da bude i te kako oprezan, s obzirom da poseduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego emotivnom planu.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4