EVO KOME ZVEZDE ŠALJU LJUBAV I STRAST ZA NOVU GODINU Ove znakove čeka PRAVA LJUBAV u najluđoj noći!

EVO KOME ZVEZDE ŠALJU LJUBAV I STRAST ZA NOVU GODINU Ove znakove čeka PRAVA LJUBAV u najluđoj noći!

24. prosinca 2016. 0 By Admin
Za Novu godinu zvezde šalju veliku ljubav i snažnu strast! Pročitajte koja 3 znaka će doživeti ljubavne trenutke iz bajke…
Nova 2017. godina samo što nam nije stigla, ali to ne znači da aktuelna 2016. nema još neka iznenađenja za nas! Ovo pravilo posebno važi za ova 3 horoskopska znaka za koje astrolozi tvrde da će imati baš uzbudljiv prednovogodišnji period od 15. decembra do 31. decembra 2016. godine kada je ljubav u pitanju!
Lav
Lavicama je ova godina bila zaista burna i puna događaja, piše Cosmopolitan. Međutim, kao da se ono najbolje čuvalo za kraj i rešilo da ih obraduje baš pred početak 2017. godine. U poslednje dve nedelje sada već skoro stare godine, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije.

 

 

Bez obzira na to da li je u pitanju izbor partnera, ili će biti ohrabrene da zahtevaju status u vezi koji im pripada, pripadnice ovog vatrenog znaka će imati sreće da konačno dobiju ono što priželjkuju cele godine! Mogući je i povratak osobe iz prošlosti koja će uneti malo nemira, ali kao i za sve, Lavice će tačno znati kojim putem žele da idu i što je najvažnije ni kruna ni osmeh im neće spasti s glave!

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3