Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

24. prosinca 2016. 0 By Admin

MUŠKARAC OVAN
Uvek je u potrazi za jakom partnerkom koja ima dovoljno potencijala da ga izazove i mentalno i fizički. Kada dođe do ljubavi on je agresivan, dominantan, impulsivan i neumoran. Važi za dinamičnog mahera, niko ne može predvideti šta će uraditi sledeće. Partnerku ume da izvede iz takta ako nije navikla na njegova visoko energična uzbuđenja i ushićenja.

 

 

Veoma je ljubomoran i potrebni su mu konstantni dokazi ljubavi kako bi se osećao sigurno u vezi. Agresivan je i pun energije i entuzijazma, pa mu te osobine dozvoljavaju da često uvodi promene u svoj život. Njegov nagon i nestrpljenje ga često navode da radi nešto pre nego što o tome razmisli, čime samom sebi ume da postane neprijatelj. Često ima problema da prihvati autoritet drugih, ne trpi naređenja i pa ne ume da posluša ni dobronameran savet.

Ovaj čovek je rođen da bude predvodnik, ne pratioc. Slično i u ljubavi: on je motivator i voli da kontroliše. Od partnerke traži priznanje za svoja dela. Pri problemima je češće agresivan nego diplomatski nastrojen, da bi došao do željenog cilja. Njegov uspeh često dolazi kroz konstantno neprihvatanje neuspeha i nesposobnosti da prihvati poraz. Ipak, gospodin OVAN ume da bude izuzetan prijatelj u dobru i zlu, i spreman je da čvrsto stoji na strani svojih prijatelja.

Mačo u svim životnim situacijama, ostaje takav i u emotivnim vezama. Osvaja direktno, bez okolišanja. On je agresivan, energičan i neumoran. Zrači seksualnom energijom, maštovit je i dinamičan. Dobićete uzbudjenje i zadovoljstvo koje želite, ali i malo više nego što možete da podnesete…

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4