Nedeljni Kineski horoskop od 22. do 28. maja: Zec će imati romantičnu sedmicu, Zmaj šokiran nekim bolnim tračem…

Nedeljni Kineski horoskop od 22. do 28. maja: Zec će imati romantičnu sedmicu, Zmaj šokiran nekim bolnim tračem…

22. svibnja 2017. 0 By Admin

TIGAR

Stvari se kreću lagano ove nedelje i ne postoji razlog da se one požuruju. Ako neko pokuša da vas ubrza i pogura, pokažite da ste spremni na borbu i da uradite šta god je potrebno da biste sačuvali svoj mir i balans.

 

 

Četvrtak donosi originalne ideje i kreativne ljude u bašu blizinu. Najuspešniji ćete biti ako budete radili u većoj grupi ljudi. Nemojte biti previše zahtevni u nedelju. Želja da kontrolišete svoje najbliže može izazvati teške i nepotrebne rasprave. Opustite se više.

 

 

ZEC

U ponedeljak vas romantična situacija može ostaviti malo zbunjenog. Emotivne drame se najbolje mogu rešiti tako što ćete sa svojim partnerom otvoreno razgovarati o problemima. Sredina nedelje je najbolja za nove projekte i pravne ugovore. Zaštitnički ste nastrojeni prema onima koje volite i ljudi imaju korist od vaše darežljivosti.

 

 

U petak ćete, ako budete tvrdoglavi, samo sebi nauditi. Za vikend se fokusirajte na porodicu ili pozovite prijatelje na druženje. U nedelju će vas trpljenje izvući iz nezgodne situacije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6