ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

30. svibnja 2017. 0 By Admin

ZAVEDITE GA POGLEDOM

Bacili ste oko na nekoga? Razmenjivanje pogleda je prvi udarac koji zadajete i koji treba da probije led. Evo kako ga zavesti pogledom:

 

 

Povremeno bacite pogled u njegovom pravcu sve dok vam se pogledi ne susretnu i dok ne dobijete očekivanu pažnju.
Onda kada ste dostigle ovaj cilj, prelazite na sledeći, a to je zadržavanje njegove pažnje. Dakle, nastavite igru sa pogledima. Kada vas on pogleda vi brzo skrenite pogled.

Zaigrao se? Super, sad obustavite igru zavođenja na kratko i naterajte ga da se zapita zašto ste odjednoom prestali da se interesujete. Zaintigirajte ga! Sad će on da gleda vas. Na vama je da pružite prizor za gledanje koji će podstaći njegovu maštu.
Ukoliko ga želite zavesti pogledom, onda ovo ignorisanje ne treba nastaviti. U jednom trenutku, kada vas gleda, uhvatite njegov poogled i osmehnite se. Stavite pogledom do znanja da vam se ipak dopada.

 

 

Tako ćete zavesti pogledom muškarca koji vam je potpuni stranac i sa kojim do sada niste bile u kontaktu.

Ukoliko ste već stupili u kontakt sa muškarcem koji vam se sviđa, pogled je i dalje vaše ubojito oružje koje će vam pomoći da ga osvojite. Želite ga. Gledjate ga direktno u oči dok razgovarate. Nagnite se prema njemu, priđite malo bliže i tako stvorite prostor i mogućnosti za dodire.

 

SLUČAJNO GA DODIRNITE

Želite da znate kako privući muškarca i staviti mu do znanja da ste željne da razmenite dodire? Pa, pokažite to! Nađite trenutke u toku komunikacije kada je prikladno da ga dodirnete. Na taj način pokazujete da sa nekim želite biti bliski. Dodirnite ga po ramenu ili kolenu dok se smejete, sklonite nešto iz njegove kose ili sa majice, obrišite mu nešto sa lica, iskoristite gužvu u klubu da mu se prilbližite fizički i oslonite na njega, a još bolje je ako možete da ga naterate na jedan erotski ples.

 

 

Da li radite nešto zajedno? Odlično! Eto još jednog povoda da budete u njegovoj blizini, da ga dodirenete i još jednog odgovora na pitanje kako privući muškarca. Proslavite neki mali uspeh, pljesnite o njegov dlan ili ga šljepnite po guzi, bacite mu se oko vrata, nehajno ga poljubite u obraz.

 

 

Nemate zajedničke aktivnosti? Pa šta čekate, organizujte nešto!

POIGRAJTE SE SA DRUGIM SIGNALIMA

Igrajte se sa svojom kosom, grickajte donju usnu, sagnite se da dohvatite nešto i pokažite dublji uvid u vaš dekolte, vežite kosu i podignite ruke kako bi ispod majice provirio vaš ravan stomak. Otkrićemo vam najveću tajnu kako zaista privući dečka . Nije dovoljno samo da postojite, moraćete malo i da se potrudite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6