ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

30. svibnja 2017. 0 By Admin

SMEJTE SE

Ukoliko želite privući dečka, onda ćete to morati da uradite sa osmehom. Ko uopšte želi da bude u društvu negativne i namrgođene osobe? Smejte se, budite vedri, veseli i pozitivni i sigurno ćete ga osvojiti.

 

 

Neke žene ne moraju da ulažu napore u slanje ovih neverbalnih poruka. One jednostavno nesvesno to rade i znaju kako osvojiti muškarca. Onda kada morate da mislite o tome, lako možete preći granicu dobrog ukusa.

 

 

Zavedite muškarca: KORAK 3. KAKO GA OSVOJITI SVOJIM PONAŠANJEM

Privukli ste željenog muškarca i stupili u kontakt sa njim? Ostaje vam sada da ga osvojite i svojim ponašanjem. Sve ovo gore moglo je da bude samo spoljašnje pakovanje, dobro izrežiran scenario za zavođenje, put do kreveta. Ipak, da biste osvojili muškarca i zaista ga zaludeli , nije dovoljno da se igrate. Igre imaju početak i kraj.

 

 

Kako privuci muskarca svojim ponašanjem:

 

 

BUDITE ŽENSTVENE

Ima izuzetaka, ali tipičan muškarac voli tipične žene. Ne plašite se da budete ženstvene. Ne morate da zavolite fudbal i pijete pivo da biste ga seksualno privukli. Da je to rešenje kako privući muškarca, onda bi ga više i bolje privlačili njegovi drugovi!

 

 

Ne treba ni da se takmičite sa njim. Tačno je da tipičan muškarac voli da se takmiči, ali kada su žene u pitanju, onda želi da se takmiči protiv drugih muškaraca. Na vama je samo da mu date povoda. Zato, budite što ženstvenije.

Zapravo, tipičan muškarac ne voli da bude osvojen i zveden. On voli da osvaja.

 

 

Bahato i grubo , napadno ponašanje nisu najbolji izbor. Budite elegantne i ženstvene, dajte mu signal da želite da budete uhvaćene i probudite lovca u njemu. Zavedite, ali ne dajte da zna da je zaveden.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6