Imaš svoju svrhu, samo je trebaš otkriti: Vrijedna si najboljeg, vrijedna si blagostanja i obilja u svim životnim fazama!

Imaš svoju svrhu, samo je trebaš otkriti: Vrijedna si najboljeg, vrijedna si blagostanja i obilja u svim životnim fazama!

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

U životu ponekad postoje faze kada zapitamo sami sebe jesmo li u nečemu dobri? Dođu faze kada nam ponestane snage, umorni smo, razni problem nas okružuju i opet sebe preispitujemo – jesam li vrijedan nečeg boljeg.

 

Odgovor je DA! Vrijedna si najboljeg, vrijedna si blagostanja, obilja u svim životnim fazama. 

 

Proći će te faze, uvijek prođu, a ti nastavi vjerovati u sebe, a evo i zašto:

 

1. Dovoljno si dobra, jer si odabrana da postojiš. Bilo da je od Boga ili od bilo čega ili od bilo koga u koga vjeruješ, usmjeri svoju vjeru, ti si tu, na ovom svijetu, jer imaš svoju svrhu, samo je trebaš otkriti.

 

2. Dovoljno si dobra, jer posjeduješ nešto što nitko drugi ne može ponuditi. Zarazni osmijeh, afinitete prema kuhanju, izvrsne matematičke sposobnosti – ma što god tvoja specijalnost bila, ti imaš nešto s čim se nitko drugi ne može usporediti.

 

3. Dovoljno si dobra jer činiš velike, ogromne greške. I to je genijalno, jer imaš priliku postati bolja i imaš izbor prihvatiti i nositi se s tim. Netko drugi ne bi mogao podnijeti takav teret.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3