LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vodolija

Po vašem mišljenju, ponovni susret sa osobom koju volite, a od koje ste neko vreme bili odvojeni, nosi neobičnost, uzbuđenje i snažan podstrek. Takav doživljaj za vas je kao ponovljeni medeni mesec.

I pored velikog uzbuđenja koje ponovni susreti mogu da pruže, fiksan priroda važeg znaka može žudeti za sigurnošću jedne mnogo predvidljivije veze. Bez obzira koliko su trenutci provedeni zajedno nezaboravni, ipak vam ovakva vikend ljubav neće biti dovoljna. Susret vas veseli, ali i zabrinjava budoćnost koja vas čeka.

Vi ćete se bolje nego ijedan drugi znak izboriti sa stalnim odlascima i povratcima voljene osobe. Kako vreme prolazi, neki od vas će doći u iskušenje da se prepuste promeni osećanja i da ne kraju tanani dodir između vas dvoje bude izgubljen. Ima međutim i onih koji su po prirodi mnogo postojaniji, lojalniji i verniji bez obzira koliko dugo ova razdvojenost potrajala.

Astrološki tranziti vas mogu upozoriti na to koliko evantualna razdvojenost može da traje. Astrologija vam može pomoći da bolje upoznate sebe i situaciju u kojoj ste se našli, da ostanete dovoljno jaki, prilagodite se onome što je neminovno, kao i da se ne prepustite talasu promena koji vašoj vezi preti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12