LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ribe

Za vas je potpuno normalno da se osećate potpuno izgubljenim i zbunjenim kada se prvi put nađete sami, bez osobe koju volite., sve do trenutka kada sami sebe uverite da ćete se nekako već i sa tim izboriti.

 

Zatim ćete se usredsrediti na posao i gledati da se što bolje prilagodite i prođete kroz sve što neizbežno sledi. Ne može se reći i da ne osećate žudnju ili patnju, jer vi to istinski osećate. Biće trenutaka kada će vaše emocije biti iskazane snažno i kada će vam izgledati da je bolje uopšte se ne vezivati ni za koga emocionalno. Ali i takve krize su prolazne.

 

Važno je da izbegnete bežanje od stvarnosti, posezanje za drogom ili alkoholom kao izlazom koji to u suštini oupšte i nije. Kreativan i duhovni pristup problemu može načiniti čuda i vratiti vašoj vezi nekadašnji sjaj kad se ponovo nađete zajedno.

Čak i ako se vama ne događa da se razdvojite od voljene osobe, vi saosećate sa onima koji su u toj situaciji. Vi ih pozivate u društvo ili se dopisujete saonima koji pate od nostalgije za domom. Vaša ljubaznost i razumevanje biće sa radošću prihvaćeni, a ako se ukaže potreba i uzvraćeni.

 

magic-whisperer.info

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12