Ove ženske osobine ZAVODE svakog muškarca: Spržite mu glavu da misli SAMO NA VAS!

Ove ženske osobine ZAVODE svakog muškarca: Spržite mu glavu da misli SAMO NA VAS!

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Nezavisni ste, ali spremni na zajednički život

Muškarcima je u prirodi da osvajaju i bićete mu najprivlačniji onda kada bude morao da se bori za vas. Umesto da mu pružite osećaj čvrstog tla i dozvolite da vas uzme zdravo za gotovo, podstaknite ga da uvek iznova osvaja vašu ljubav i poštovanje.

 

Nepredvidivi ste, ali ste uvek tu za njega

Za većinu ljudi predvidivost je sinonim za dosadu jer predvidivo znači samo jedno – da je ishod već odavno poznat. Predvidivost ubija naše uzbuđenje ali, s druge strane, potreban nam je partner na koga možemo da se oslonimo. Žena koja uspeva da ostvari ovaj balans jedna je u milion.

 

Vi ste mu najveća inspiracija i motivacija

Život bez pokreta ne bi postojao, a isto važi i za međuljudske odnose – veza je živa stvar i za muškarca ne postoji ništa gore od situacije u kojoj ima osećaj da stagnira. Ako ste po prirodi prokativni i pozitivni, bićete mu najveća inspiracija i motivacija. A on će i te kako umeti da uzvrati.

 

Strastveni ste

Muškarca ništa više ne uzbuđuje od žene koja živi svoj život punim plućima – žene koja vrlo dobro zna šta želi u životu, i kako to da ostvari. Na taj način će i on imati bolju predstavu o tome u kom pravcu bi dalje njegov život trebalo da krene.

 

Super žena

 

 

Stranice: 1 2