RIBE – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017.

RIBE – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017.

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

ribe

Posao:

Drage Ribe,
Sam početak septembra će vam biti vrlo dinamičan. 2. u mesecu će Mars praviti trigon sa Uranom, a 3. će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Marsom. To vam može doneti neočekivane dobitke na polju poslovnih usluga i od nečega što ste ranije započeli, a niste očekivali veći uspeh. 5. septembra će Sunce praviti opoziciju sa Neptunom, Merkur će krenuti direktno, a Mars će ući u znak Device i vaše polje javnosti i partnerstava.

 

Obratite pažnju na odnosa sa osobama od autoriteta i one na visokom poslovnom i društvenom položaju jer ćete nailaziti na nesuglasice, nejasnoće i neslaganja u odnosima sa njima. Još jedno vreme će biti potrebno da sačekate pre nego što započnete nove poslovne pregovore u vezi novih projekata jer ćete prethodno biti primorani da razrešavate nešto što kasni sa realizacijom.

 

Imaćete više snage i motivacije za sastanke i ta rad sa raznim tipovima ljudi, a umećete i da izađete u javnost i ostvarite korist od prezentacija vaših usluga. Od 16. septembra ćete imati povoljan period da započnete nove projekte i sklopite nove ugovore.

 

Vaša zarada u septembru će zavisiti od uspeha vaše saradnje sa poslovnim partnerima i vaše usšenosti u privlačenju klijenata koji će vam plaćati za vaše usluge. Kako ćete biti dobro motivisani da poboljšate saldo na vašem računu, uložićete adekvatan trud i prvi značajniji prilivi novca će se pokrenuti od sredine meseca. 22. septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom, što vam opet daje mogućnost za veći priliv novca na račun.

 

Budite pažljivi 25. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, što može dovesti do zastoja u odvijanju važnih i dugoročnih projekata, pa će to ograničiti i vaše platežne sposobnosti. U tom periodu se koncentrišite na rutinske poslove i izbegavajte veće troškove.

 

Nezaposlene Ribe će lako da se povezuju sa osobama koje im mogu pomoći da nađu novi posao. Mogu da se zaposle u oblasti javnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3