NEDELJNI HOROSKOP od 12. do 19. novembra: Ovnu stiže vreme promena, Ribe u fatalnoj tajnoj vezi- budite oprezni, Blizancima stiže novac i fantastične vesti

11. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Posao i razmišljanja vezana za finansije će biti dominantne početkom nedelje. Posvetite se kolegama na poslu i svojim zaposlenima ukoliko ih imate.

 

Morate ponekad čuti njihove potrebe, kako biste kasnije od njih dobili pozitivne povratne informacije. Međuljudski odnosi na radnom mestu će biti u krizi sve do četvrtka, kada će stres polako splasnuti i moći ćete da se opustite.

 

U dane vikenda uđite sa osmehom. Budite pozitivni i fleksibilni kada su drugi ljudi upitanju.

 

Samo pozitivnim stavom ćete privući pozitivne okolnosti.

 

 

VODOLIJA

Vaša energija će početkom nedelje biti bajkovita. Prijaćete vašim prijateljima jer ćete širiti izuzetne vibracije gde god da se pojavite. Imaćete sve do srede jaku volju i želju da uživate u životu, ali to će zasmetati nekom iz vašeg okruženja.

 

Pokušajte da ne budete previše samoživi i okrenuti ispunjavanu ličnih zadovoljstava. Mogli biste, na taj način, doživeti neprijatnost.

 

U četvrtak ćete imati da obavite neki važan zadatak. Od vas će zavisiti mnogo toga.

 

Obratite pažnju i krenite u akciju. Potrudite se da sve odradite do kraja radne nedelje, jer za vikend nećete imati kontrolu nad sobom.

 

 

RIBE

Početkom nedelje ćete biti zabrinuti oko mnogih stvari. Pokušajte da ono što je naznačeno kao značajno odradite prvo, a kasnije ukoliko vam ostane vremena, posvetite se marginalnim stvarima.

 

Na vama je da odlučite šta je primarno. Ako niste sigurni, rizikujte. Bitno je da budete aktivni. U četvrtak se posvetite voljenoj osobi tako što ćete joj prirediti nešto romantično.

 

Ako ste slobodni, postoji mogućnost da naletite na osobu sa kojom ćete se uplesti u tajnu romansu. Vodite računa da to ne dobije fatalne posledice.

 

Za vikend eksperimentišite u kuhinji. To će vas opustiti i zabaviti.

 

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4