DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Vage očekuje prelep dan, Rak u velikoj dilemi, Blizancima stiže ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Vage očekuje prelep dan, Rak u velikoj dilemi, Blizancima stiže ljubav…

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Dobro jutro i lep dan vam želimo.
Miran dan pred nama, hajde da se držimo one jučerašnje, Venerine energije, pa da ga lepo proživimo, više se nikada neće ponoviti ovaj 14. dan novembra, kao ni jedan drugi…
Još uvek smo pod utiskom spekta koji donosi veliku sreću svima, a naročito muškarcima koji su tokom ovog perioda omiljeniji nego inače od strane žena. Muškarci, znate šta vam je raditi. Za dame preporučujemo da danas skinu zvezde sa neba (još jedan od karakteristika ovog aspekta je darežljivost) i daju ih svojim voljenim bićima, verujte nam da će im i te kako prijati taj neprimetni poklon.
Ako ste u mogućnosti popodne se opustite i častite sebe ili drage vam osobe nekim lepim poklonom, ako ne – i lep gest, lepa reč će biti dovoljna da nekome ulepšate dan.
Što se posla tiče – uspeh je zagarantovan, pa ako uspete nešto da uradite – očekujte i lepe rezultate.
Uživajte i iskoristite sve mogućnosti koje vam nebo danas šalje!

 

ovan

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

 

LJUBAV
U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

bik
POSAO
U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.

 

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja i krenite kao da se ništa nije desilo.

 

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

 

blizanci

POSAO
Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, uradite tako i ovaj put.

 

LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Oni koji su trenutno sami mogu da se opuste pošto im ide bolji period.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4