NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 19.11.: Ribama dolazi neko iz daleka, Raku stiže novčani dobitak, slobodnim Devicama stiže vreme ljubavi

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Naglašen znak Škorpije, kao i kvadrat vašeg vladara Marsa sa Plutonom, govori o tome da će se kod onih Ovnova koji su u emotivnim ili bračnim vezama pojačati stepen ljubomore i posesivnosti i da ćete postati jako opterećeni vernošću vašeg partnera. 

 

Ne pravite odmah dramu, moguće je da je sve ovo samo bezrazložan strah.

 

Ovo je nedelja u kojoj Blizanci mogu da započnu emotivnu vezu, ali i nedelja u kojoj se možete jako dobro provesti i zabaviti, a i upoznati gomilu novih osoba. Sad, vi birajte šta vam je milije…. 

 

Što se zauzetih Blizanaca tiče, možda je bolje da u ovom periodu prepustite da partner vodi vašu vezu, jer će to uraditi neuporedivo bolje od vas, bar kada su ozbiljne stvari u pitanju.

 

 

Ovan

Hrana

Ovo je sedmica u kojoj se morate hidrirati više nego inače. Takođe, potrebno je da vodite računa o unosu soli u organizam, da je smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina.

 

Ljubav

Naglašen znak Škorpije, kao I kvadrat vašeg vladara Marsa sa Plutonom, govori o tome da će se kod onih Ovnova koji su u emotivnim ili bračnim vezama pojačati stepen ljubomore I posesivnosti I da ćete postati jako opterećeni vernošću vašeg partnera. Ne sporim, voljena osoba se povremeno ponaša jako čudno, postala je tajanstvena I ćutljiva, i nije ni čudo što vi to odmah povezujete sa pojavom neke druge osobe u njenom životu. Ne pravite odmah dramu, moguće je da je sve ovo samo bezrazložan strah.

 

Slobodni Ovnovi čas « napadaju », čas se povlače – svojim ponašanjima definitivno zbunjujete osobu koja vam je simpatična i koja takođe oseća naklonost prema vama. Pokušajte da se više opustite i prepustite. 

 

Posao

Potrebno je više opreza I samokontrole u odnosu sa nadređenima I autoritetima. Moguće je da osećate da vas šefovi bezrazložno pritiskaju, ali trenutno nije pravo vreme za suočavanja i ishitrenost. Sačekajte svoj trenutak. S druge strane – evidentno je da je vaš rad iz proteklog perioda ostavio utisak na ljude sa kojima ste u kontaktu. Bićete traženi, pa nije ni čudo što će neki od vas sada sklopiti nove poslovne dogovore i saradnje. Posebno je aktivirano sve ono što se vezuje za inostranstvo.

 

Novac

Dobra prilika da se zaradi, ali i naplate potraživanja od ranije. Početkom nedelje bićete zabrinuti zbog jednog dugovanja ili većeg troška, ali ovo ćete uspeti da regulišete.

 

Zdravlje

Dobar je momenat da stariji pripadnici ovog znaka odrade kontrolne preglede kod lekara, naročito ako su ranije imali problema sa bubrezima ili jetrom.

 

 

Bik

Hrana

Apetit, koji je u ovom periodu jako izražen, pokušajte da « obuzdate » na taj način što ćete se više okrenuti namirnicama biljnog porekla. Izbegavajte slatkiše, peciva, naročito od belog brašna, izbegavajte industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani.

 

Ljubav

Konjukcija Venere, vaše vladarke, sa Jupiterom, koja se dešava početkom ove sedmice u polju partnerstava, definitivno će obeležiti dane koji su ispred vas. Obzirom na to da je ovaj aspekt u znaku Škorpije, koji je prilično intenzivan, morate negde da razumete da ga možete iskoristiti i za dobro i za zlo…Dobro bi bilo u smislu da u ovoj nedelji možete u odnos sa partnerom uneti mnogo više strasti, dubinskih emocija, možete se intenzivno povezati i zaista uživati u danima koji su pred vama. Zlo bi pak bilo u smislu da možete iz sebe pustiti posesivnost, ljubomoru, pokušaje da kontrolišete voljenu osobu, što će proizvesti trenutke rasprava i žestokih svađa.

 

Slobodnima sledi poznanstvo i susret za nezaborav. 

 

Posao

Blaga nesigurnost koju ćete osetiti početkom nedelje brzo će se raspršiti jer ćete shvatiti da su vaši potezi iz proteklog perioda rezultovali na pravi način. Bikovima slede zaista velike mogućnosti da naprave jake promene u poslovnom segmentu. Neki od vas mogu napredovati, drugi dobiti novo radno mesto, odličan poslovni projekat….ili pak otpočeti saradnju, moguće i sa strancima, koja će od samog početka biti jako isplativa. Pratite situacije oko vas i budite spremni da odreagujete na pravi način !

 

Novac

Novac vam u ovoj nedelji lako dolazi, ali lako I klizi iz ruku. Koliko ćete biti zadovoljni pojačanim prilivima, toliko ćete povremeno sve što zaradite “baciti u vetar” neplaniranim I nepotrebnim kupovinama.

 

Zdravlje

Potreba da više obratite pažnju na sebe. Snage vašeg organizma jesu pojačane u ovom periodu, ali nisu beskrajne. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6