Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Šta nam donosi pun Mesec 2. januara 2018. godine

Rakovi su u ovoj lunaciji u atmosferi i inspiraciji otvoreni, filozofski i vrlo pozitivno nastrojeni tip ličnost, a takodje, Rakovi poseduju nezavisnost i originalnost mišljenja što visoko ceni i poštuje i kod drugih ljudi. U ljubavi će ispoljavati svoja najdublja osećanja na pomalo rezervisan način.

 

Kada je Mesec u ovom položaju ukazuje da su Rakovi sa izraženim samopouzdanjem i sposobnošću da svim nevoljama i problemima u životu prilazi na jedan vrlo racionalan i hrabar način. Takodje, u tom slučaju je prisutan i ogroman optimizam pomoću koga osoba neretko uspeva da reši čak i naizgled nerešive probleme. Pun Mesec se dešava u znaku Raka 2. januara i biće podržan od Neptuna. Kada emocije preliju, verovatno zbog „porodičnih odnosa” podrška će biti od partnera.

 

 

Lavovi čine ovu lunaciju posebnom. Sunce u Strelcu tera čoveka da se pita – Koji je smisao postojanja? U potrazi za tom istinom, spreman je na sve, bez trunke diplomatije ili obzira. Njegov idealizam može da ga dovede do fanatizma. Doktrine ga duhovno osnažuju.

 

Njegova psihička energija je promenljiva i ukazuje na potrebu za slobodom i putovanjima, u potrazi za novim sferama. Lavovska potreba za dominacijom ide do granice vidovnjaštva, a ispunjenost nadom vodi u optimizam i bezbrižnost. Podršku iz polja ljubavi Lavovima daje Uran, kao legitimitet orginalnosti i posebnosti. Oko 9. januara Venera će ući duboko u srce Lavova. Sačuvajte ovaj osećaj kao odličan model za podizanje vibracije.

 

 

Devicama se lunacija dešava u 4. polju doma i porodice, što ih može dovesti u stanje da se konačno trgnu i preuzmu inicijativu u svoje ruke. Bez obzira na to koliko sada sve deluje konfuzno i prilično nejasno, od 23. decembra Device će dobiti dvostruku podršku. Njihov vladar Merkur, koji je sada u retrogradnom hodu, ih podseća da je potrebno biti na dodatnom oprezu i da se treba još bolje čuvati neprilika i problema.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4