VENERA U RIBAMA (do 6. marta) donosi TAJNE ljubavi i NOVAC, a najviše utiče na Raka, Škorpiju, Ribe, Bika, Device i Jarčeve…

VENERA U RIBAMA (do 6. marta) donosi TAJNE ljubavi i NOVAC, a najviše utiče na Raka, Škorpiju, Ribe, Bika, Device i Jarčeve…

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

Što se zdravlja tiče, ovaj aspekt upozorava na mogućnost problema sa viškom kilograma, bakterijskim infekcijama, hormonskim disbalansom, grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, venama.

 

EGZOTIČNA LEPOTA

Pozicija Venere pokazuje kako se slažete s nekim ko vas je privukao na prvi pogled. Muškarcu više prija društvo žene rođene u znaku ili podznaku u kome je njegova Venera ili koja ima Veneru na njegovom podznaku. 

 

Ženu uvek više privlači muškarac rođen u znaku u kojem je njena Venera ili znaku ili podznaku u kojem je njeno Sunce ili Mars.Žene sa natalnom Venerom u Ribama obično poseduju nešto egzotično u izgledu, zavodljive su čak i ako nisu klasične lepotice, imaju lepe, sanjalačke oči, ženstvene su i požrtvovane. Žive za ljubav, jer život bez ljubavi za njih nema smisla, a od partnera očekuju puno nežnosti i pažnje. Ako Venera obrazuje napete aspekt sa ličnim planetama, Suncem, Merkurom, Marsom, mogu da budu pristrasne, preosetljive i zavisne od partnera.


U trećoj dekadi meseca, sekstil između Venere i Plutona u Jarcu povoljno utiče na finansijsku situaciju svih znakova, a konjunkcija Venere i Merkura u Ribama podstiče inspiraciju kod umetnika i nadahnuće za nove projekte kod naučnika. Trigon između Venere i Jupitera u Škorpiji donosi novac, saradnju sa strancima i putovanja u prekookeanske zemlje.

 

Sredinom februara, Venera obrazuje napet aspekt sa Marsom u Strelcu, koji upozorava da bi trebalo izbegavati rasprave i konflikte s partnerom, kao i nepotrebne troškove, podizanje kredita ili pozajmljivanje novca drugima. Ovo se posebno odnosi na fleksibilne znakove, Blizance, Device, Strelčeve i Ribe.

 

Stranice: 1 2