Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj šta ti donosi BLISKA BUDUĆNOST

Odaberi jednu TAROT KARTU i saznaj šta ti donosi BLISKA BUDUĆNOST

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

3. “Vitez novčića”

Već odavno trebate donijeti važnu odluku i vrijeme za donošenje takve odluke je stiglo. Vi ste vrlo svestrana osoba pa bi vam moglo biti teško odabrati između nekoliko opcija i donijeti pravu odluku.

 

Moj savjet je da ne slušate savjete drugih ljudi! Slušajte svoju dušu, ona će vam reći pravi izbor. Vaša duša je vrlo osjetljiva, nikada ne griješi. Vi samo trebate bolje slušati.

 

Ovo je vrijeme kada je potrebno da razjasnite svoje ciljeve i da planirate i odredite prioritete vaših ideja i radnji. Zatim poduzmite mentalnu, emocionalnu i fizičku akciju koja je potrebna da bi se snovi ostvarili.

 

Ohrabruje vas se da zauzdate sve misli i osjećaje koje su suprotne onome što pokušavate privući. Umjesto da pustite da vas vaše sumnje i brige preplave, morate imati snage i volje da se prvenstveno usredotočite na svoje snove. Te ciljeve možete postići snažnim, discipliniranim umom kada prepustite ishod Božanskom.

 

Da biste poboljšali svoju trenutačnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima vašeg života koji će vas poticati da budete motivirani i snažni. Ovo je mjesto gdje trebate odigrati svoju ulogu. Svemir će vam pružiti mogućnosti, ali ih morate uočiti.

Stranice: 1 2