Pun Plavi Mjesec u Vagi 31.03. – Teški aspekti, borba sa samim sobom, ljubav na testu izdržljivosti- Uticaj traje sve do 15.04!

Pun Plavi Mjesec u Vagi 31.03. – Teški aspekti, borba sa samim sobom, ljubav na testu izdržljivosti- Uticaj traje sve do 15.04!

30. ožujka 2018. 0 By Admin 1

S druge strane konjunkcija Marsa i Saturna u Jarcu koja kvadrira Mjesec u Vagi. Raskolit će dušu. Poput kamena, oštrog, poput sječe noža. Ubadat će nas mogućnosti koje nećemo imati. Mars i Saturn donose potrebu da se zaštitite od svake agresije. Fizički napadi, pogotovo na žene, bit će pojačani. Čitat ćemo češće o ranjavanju u braku i ubojstvima parova. Nasilje će eskalirati, a mi ćemo ga naivno prihvatiti kao da je prvi puta. Nije. Svaki taj šamar već je doživljen. Samo nije otkriven na vrijeme.

 

Mars i Saturn u Jarcu bore se za egzistenciju. Mnogi će se baviti pitanjima životnih okolnosti i budućnosti. Načinima preživljavanja, poslovima. Bit će tu strah od budućnosti i onoga što nas dočekuje sutra. Kao da će se stvarnost sudariti s našim tijelom i pokazati surovost. Sada se golim rukama morate izboriti za svoje. Pritiskat će vas vrijeme i mogućnosti. Nećete imati dosta onoga što trebate. Bilo to novac, strpljenje ili vrijeme. Činit će se da vas baš sve treba sada i odjednom.

 

Sa svih strana dolazit će zahtjevi. Potrebe. A vi ćete jedva nositi sebe. Jedva ćete ustajati. Tako teški, prepuni olova tereta. Tako razbijani u komade, sudareni sa životom. Obaveze će nametati svoj luđački tempo, a ljubav će tražiti svoje vrijeme. Pažnju. Čin. Prisutnost. Važno je ne biti isključiv. Ne odreći se nečega nauštrb nekoga. Ne zanemariti bitno. Važno je iskomunicirati probleme, a ne ih zadržavati u sebi. Stvarat će se nesporazumi u trenucima kada ne budete imali vremena za išta, a partneri će tražiti vaše vrijeme.

 

Saturnov kvadrat s Mjesecom i Merkurom donijet će tako teške misli. Strahove. Osjećaj napuštenosti. Imat ćemo osjećaj da smo ostavljeni prešutno. Da smo nezamijećeni. Da nas nema u životima onih drugih. Kao u vakuumu. Kao da smo postali odvojivi od onog što je nama neodvojivo. Od ljubavi. Potrebe. Tražit ćemo svojih pet minuta pažnje. I bit će nam dovoljno. Bitno je čuti glas. Rečenicu. Riječ. Javljanje. Bitno je objasniti što se događa, da druga strana ne bi morala sama donositi zaključke. Jer prepušteni svojim mislima, uvijek ćemo pomisliti na najgore.

 

Svađe mogu nastati iz totalnih nesporazuma, ali i nedostatka komunikacije. Zbog neobjašnjenja. Zbog prešutnog neobraćanja onome tko vas voli. Zbog nedjeljenja sebe, takvih, svakakvih, s onime tko vas je takvim prihvatio. Neki će duhovi prošlosti ponovno iziritirati dušu. Neki se bivši partneri mogu pojaviti baš sada da testiraju vaše odnose. Vas stav. Vašu čvrstinu. Nepokolebljivost će biti meta, kao i istrajnost. Koliko ste napredovali od te prošlosti i imate li snage oduprijeti joj se. Krivo interpretirane riječi, poruke, slike, sitni znakovi, mogli bi rasplamsati sumnje. Jesmo li prevazišli sebe i možemo li si konačno dati šansu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3