Pun Plavi Mjesec u Vagi 31.03. – Teški aspekti, borba sa samim sobom, ljubav na testu izdržljivosti- Uticaj traje sve do 15.04!

Pun Plavi Mjesec u Vagi 31.03. – Teški aspekti, borba sa samim sobom, ljubav na testu izdržljivosti- Uticaj traje sve do 15.04!

30. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Mjesec u Vagi testirat će odnose i nas u njima. Podrška. Razumijevanje. Pažnja. Iskrenost. Rječitost. Nije da nećete imati šanse da objasnite sebe, pa činite to na vrijeme. Ne ostavljate za kasnije. Ne mislite da bi partneri trebali čitati misli. Ne ostavljate mjesta pretpostavkama. Ne projicirajte svoje probleme izvanjskog svijeta na svoje odnose. Neka oni budu utočišta, a ne ringovi puni ničije pobjede. Ne igrajte se s koncima nečije zašivene duše, jer pitanje je hoće li ovog puta preživjeti.

 

Bit ćemo ranjivi. Slomljivi. Napukli od čežnje i čekanja. Okolnosti će nam stvarati prepreke i tjerat nas na promjene. S druge strane gađati će nas sitnice. Vlastite misli. Konfuzije. Tijelo će padati od fizičkog umora, a mi ćemo hodati po rubovima svoje snage. Snaga izdržljivosti prestati će se brojati već na početku. Stiskat ćemo zube i lomiti ih. Derati kožu i kosti. Bubrezi će stvarati svoje kamenje. Trnuti će nam ruke i prsti. Željeti ćemo dodirnuti dodirljivo. Užareno. Da peče. Toliko će nam nedostajati emocije.

 

A opet, Venera u Biku dočekuje nas kao svoj na svome, nakon ove teške borbe, dobit ćemo priliku, jedinstvenu, najgoru i najbolju od svega, da prelomimo sve u sebi i da uspijemo dalje. Da rastemo u promjenama zajedno i da istrpimo život. Da spoznamo lekcije vjere i povjerenja. Da shvatimo što su sigurnosti i tko nam ih pruža. Da naučimo biti oslonac kada je teško. Jer s onim lakim se može nositi svatko. Izdržat ćemo sebe i biti nosivi u rukama drugoga.

 

Jer u tome je snaga: u tako podijeljenim i odvojivim trenucima naših života, biti neodvojivi.

 

“Zadrži nas među prstima, nama se nikud ne žuri.”

 

 

Astro Aisha – Sanja Paraminski

Stranice: 1 2 3