Zašto je TVOJA SUDBINA POSEBNA!? Izaberi OKO i saznaj zbog čega si POSEBAN i koji je tvoj ŽIVOTNI PUT

Zašto je TVOJA SUDBINA POSEBNA!? Izaberi OKO i saznaj zbog čega si POSEBAN i koji je tvoj ŽIVOTNI PUT

3. travnja 2018. 0 By Admin 1

Oko #5

Vi ste ležerni i otvorenog uma.Volite avanturu i u poređenju sa drugim ljudima, imate otovren um i svaku prepreku vidite kao priliku. Vi ste motivacija drugima jer živite život istinski smelo!

Vi prilazite nepoznatim osobama bez predrasuda.

 

Dajete drugima osećanje da su važni jer sve tretirate sa istim poštovanjem. Vi imate izuzetnu sposobnost da oprostite. Vi ste izvanredan prijatelj!

 

Oko #6

Vi ste mudri i saosećajni.Vi ste pravi ljubitelj knjiga. Vaša radoznalost i glad za znanjem omogućuvaju vam da spoznate ceo svet. Poznati ste kao učena osoba koja uvek ima pravi savet pri ruci. U budućnosti, ljudi će dolaziti sa raznih strana kako bi čuli vaše mišljenje.

Nikada nećete ostaviti prijatelja na cedilu. Bez obzira da li morate zaplivati u ledenoj reci usred zime, podići nekog kome je slomljeno srce ili pomoći nekom ko se seli, uvek ste tu! Zvezde su vas učinile odanim prijateljem!

 

 

Oko #7

Vi ste dramatični i veseli.Iskoristićete svaku šansu koja vam se pruži. Bilo da ste na livadi ili u noćnom klubu, vama je isto. Uvek imate osmeh na licu: svaki sivi dan pretvarate u šarenu razglednicu. Energični i impulsivni kakvi jeste, vaše prisustvo je uvek razlog za radost. Kad biste mogli, bili biste svetski putnik! Svaki novi dan posmatrate širom otvorenih očiju i uživate u učenju novih stvari. Vi ćete sigurno zapanjiti svet!

 

(fokuzz.com)

Stranice: 1 2