ŽENE RUŠE DOMINACIJU MUŠKARACA! Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

ŽENE RUŠE DOMINACIJU MUŠKARACA! Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

11. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Svako od nas na ličnom nivou ima zadatak da transformiše finansijska pitanja, kao što je, na primer, način zarađivanja novca. Potrebne su inovacije i reforme, ako govorimo o stavovima prema ličnim vrednostima.

 

 

Manifestacije Urana često su šokantne, jer promene izgledaju previše radikalno i iznenađujuće.

 

Često se događaju baš onda kada za njih nismo spremni, međutim, ne treba zaboraviti da su ovakvi uticaji potrebni da bi se oslobodili svega onoga za šta smo se čvrsto vezali i što smo uporno zadržavali (Bik).

 

Pročitajte i  Ružičasti Mesec u noći između 29. i 30. aprila 2018: Saznajte kojim horoskopskim znacima donosi velike životne promene

Potrebno je pokazati jaku i snažnu volju (Bik) za promene i potpuno nove korake (Uran).

 

.

Bik je znak materijalizacije, ali u ovom slučaju samo za one koji budu ispred vremena, koji dolaze sa neverovatnim idejama koje se protive svakoj vrsti stereotipa i tradicije, koji se ne plaše neverovatnih ideja i nestandarnih rešenja.

 

Prema tome, za neke su ovo iznenadni materijalni dobici, a za neke iznenadni materijalni gubici, u skladu sa ličnom natalnom kartom, ali i sposobnošću da se zakačimo za energiju Urana. Uticaj Urana u Biku će se različito manifestovati na ličnom nivou, u zavisnosti od pokazatelja u natalnoj karti.

Stranice: 1 2 3