BLIZANCI I OVAN! Ljubavne igre i dileme, TAJNE, ljubomora… Mesečni horoskop za JUN!

BLIZANCI I OVAN! Ljubavne igre i dileme, TAJNE, ljubomora… Mesečni horoskop za JUN!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:

Prva dekada juna biće ispunjena dinamikom koja će vam prijati. Upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i koju ćete odlučiti da osvojite.Očekuje vas uzbudljiva igra. Upotrebićete svoj šarm i svoje iskustvo ali kad god uspete da se približite vašoj simpatiji, ona će vešto da se izmakne i uputiće vam novi izazov. To će izazvati i poneku impulsivnu reakciju sa vaše strane ali će to biti deo igre. U trećoj dekadi juna ćete uspeti da započnete avanturu.

Stariji Ovnovi će nakon nekoliko neuspelih pokušaja i dosta truda najzad uspeti da dogovore izlazak sa osobom koja im se duže vreme dopada i u koju su zaljubljeni. Ulazak u vezu zahtevaće više strpljenja, a to vam nije jača strana.

 

 

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete. Zbog previše sedenja, posebno ako vaše radno mesto podrazumeva sedeći položaj, moguće su tegobe u predelu leđa. Dobro bi vam došla masaža ali i vežbe za razgibavanje. Stariji Ovnovi osećaće smetnje u predelu kolena, a moguće su i disajne tegobe, kao i želudačne i probavne smetnje, posebno u trećoj dekadi juna.

Lakša hrana je ono što vam je potrebno i u tu svrhu će vam koristiti kuvana pšenica, sočivo, šargarepa, kao i zeleno povrće. Izbegavajte roštilj, brzu hranu i grickalice. Meso kuvajte na pari i unosite ga umereno, najbolje svežu piletinu i govedinu. Mleko možete svakodnevno koristiti, kao i jogurt. Od voća će vam prijati banane, trešnje i lubenica.

 

 

Srećni brojevi:

2, 7, 14, 19, 24

 

 

Blizanci – mesečni horoskop za jun 2018.

blizanci

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera 2. juna pravi trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Imaćete dobar osećaj u šta treba da ulažete novac kako biste ostvarili bolji profit i uvećali vašu zaradu. Od ruke će vam ići sve što je povazano sa kreativnim radom, dizajnom, filmom, fotografijom ali i sa zdravstvenim ili terapeutskim radom. 6. i 7. juna Merkur i Sunce prave kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti konfuznim i rasejanim. Pazite da ne napravite kakvu grešku koju bi vam posle bilo teško da ispravite. Povedite računa o rokovima, dogovorima, posebno o onome što vam nalože nadređeni. Najbolje bi bilo da vodite planer obaveza. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje finansija. Bićete više nego obično angažovani oko kalkulacija i finansijskih planova. Pažljivo i sistematično pristupite proračunima i pravljenju finansijskih planova, a pažljivo rukujte i novcem jer će situacija na tom polju biti promenljiva. Imaćete plodne ideje ali u isto vreme ćete nailaziti i na prepreke. Vaše planove u vezi investicija čuvajte u tajnosti jer će neko pokušati da vam radi iza leđa i ošteti vas.

 

Sredinom meseca, 16. juna, Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju platnog prometa, a to vam može naneti gubitke. Neophodni su kompromisi kada je reč o novčanim obavezama i planiranim investicijama. Neptun će krenuti retrogradno 18. juna i bićete primorani da se pozabavite zaostalim radnim zadacima. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju usluga. Na tom polju ćete imati teškoće koje će zahtevati prilagođavanja i dosta napora da biste izbegli gubitke. Obustavite jedno vreme ambiciozne projekte i bavite se samo rutinskim i već uhodanim poslovima. Uspeh možete imati ako se bavite informatikom ili obrazovanjem.

 

Nezaposleni Blizanci će ispoljiti veliku snalažljivost u nalaženju zaposlenja ali teško će moći da dobiju siguran i stalan posao. Uglavnom su vam povoljni sezonski poslovi.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak juna vam donosi zabavu, česte izlaske, mnogo komunikacije i lepih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Venera će praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Prva polovina juna vam donosi mogućnost ostvarivanja važnih zajedničkih ciljeva što će dovesti do poboljšavanja vaše veze i bliskosti kojom težite već dugo.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3