Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

2. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Anja Stojanov, astrolog „Blic žene“, pogledala je u zvezde i otkrila šta vas čeka ovog juna.

 

 

Saznajte kakvi vas izazovi očekuju u poslu, a kakvi u ljubavi, smeši li vam se napredak na radnom mestu ili fatalna avantura, da li ćete biti zdravi i na šta najviše da obratite pažnju.

 

OVAN

Ovan
OVANFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

U životu svakog od nas postoje manje romantični dani, a ako je prvi u mesecu takav, ne očajavajte. Radite svoj posao, birajte laganiji tempo, a već 2, 3. i 4. juna uživaćete u sasvim drugačijem raspoloženju. I čini se da će vam se pridružiti neko vrlo zanimljiv. Strah i ranjivost mogući su 10. i 11. juna, a već 15. i 16. bićete opušteniji. Pravo vreme da nekoga pozovete na sastanak je 25. jun, za posebno romantičan izlazak birajte 30.

 

 

Posao

Ne možete uvek svakoga spasavati i rešavati sve probleme. Ako i dalje budete izigravali superheroja, sagorećete. Nađite sat vremena dnevno za sebe. Odlične vesti očekuju vas 2, 3. i 4. juna. Kratko predahnite 27. jer ćete već 30. početi nešto novo.

 

 

Zdravlje

Od 1. počnite da vežbate, što će vam, pored dobrog izgleda, doneti i jako samopouzdanje. Oko 5. juna poradite i na mentalnom jačanju, a 30. jun povoljan je za vežbanje udvoje.

 

 

BIK

Bik
BIKFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Ne zaboravite, za uspešan odnos dvoje ljudi ključna je komunikacija. Iznesite svoja razmišljanja 10. i 11. juna, a najbolji dani za uživanje u romantici su 15. i 16. jun. Tople dane iskoristite kao poziv za zoološki vrt, akva-park, uživanje na suncu sa partnerom ili budućim partnerom…

 

 

Posao

Prestanite da sami realizujete sve što se tiče vaših poslovnih projekata. Prepustite nešto i svojim kolegama. Budite deo tima. Niko ne čita vaše misli, pa ako ste nezadovoljni nečim, razgovarajte s kolegama 10. i 11. Vaš tim najbolje rezultate pokazaće 27, 28. i 29. juna.

 

 

Zdravlje

Ako preskačete redovan fitnes raspored, zapitajte se zašto to činite. I ne krivite sebe odmah, možda vas trenutna aktivnost jednostavno ne inspiriše. U tom slučaju, eksperimentišite. Kada pronađete ono što vam prija, redovno vežbajte.

 

 

 

BLIZANCI

Blizanci
BLIZANCIFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Da li sanjate o malom tropskom ostrvu sa palmama i sitnim peskom na kome uživate sa voljenom osobom? Taj važni romantični sastanak očekuje vas 7, 8. ili 9. juna. Uživajte i ne brinite se o novcu. I ako ga ne budete imali, možete da šetate po gradu i tako upoznate osobu do koje vam može biti veoma stalo.

 

 

 

Posao

Ako se pitate da li da prihvatite važan poslovni projekat, izađite na svež vazduh, neka vam se misli razbistre, pa onda saopštite kolegama odluku. Dobre vesti u vezi sa poslom obradovaće vas 7, 8. i 9. juna. Ne odustajte, imate kvalitetne ideje.

 

 

 

Zdravlje

Vaša rekreacija ne treba da bude rutina. Pronađite nešto što će biti vaš hobi: tenis, košarka, fudbal… A možda vam je potrebno i nešto sasvim drugačije: akupunktura, ajurveda, masaža? Probajte sve što vas zanima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4