Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

Veliki JUNSKI horoskop: Ovnovi, 25. OBAVEZNO URADITE OVO, osmehnuće vam se SREĆA! Lavovi, pazite se 12. juna!

2. lipnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Jarac
JARACFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Ukoliko ste sami, novu ljubav biste mogli da pronađete već početkom meseca. Ovaj period je idealan za započinjanje svega novog što želite da vam traje, pa i ljubav. Problem bi mogli da imaju oni u vezi ili braku zato što se teško prilagođavaju i ne pristaju na kompromise, a to je neophodno da bi veza bila lepa i romantična.

 

 

Posao

Od 9. juna, pa nadalje, prihvatite borbu za što bolju poslovnu poziciju. Neki bi mogli da pređu na bolje radno mesto, pa bilo bi idealno da se to desi između 10. i 20. juna, jer bi kraj meseca mogao da vam donese komplikacije. Vrh ka kom idete još je daleko, ali ni put do njega neće biti loš.

 

 

 

Zdravlje

Tokom ovog meseca bi trebalo da budete zdravi kao dren. Ukoliko ste i imali neki probem krajem prošle godine, od 15. juna će krenuti nabolje.

 

 

 

 

VODOLIJA

Vodolija
VODOLIJAFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Ljubav

Pitanje je da li ćete u junu imati vremena za ljubav i ostala zadovoljstva. Moguće je da će zato zahladneti odnosi sa partnerom. Ne obazirite se na sitne provokacije i znajte da je sve prolazno, pa čak i nezadovoljstvo vašeg partnera.

 

 

 

Posao

Mogli biste da proživite najneobičniji jun u životu. Zaradićete više nego do sada, a krajem meseca biste kao nagradu za savestan odnos prema poslu mogli da dobijete unapređenje. Ako niste zaposleni, uskoro će vam se sreća osmehnuti. Od onoga što uradite u junu zavisiće ostatak godine.

 

 

 

Zdravlje

Ovaj mesec može da bude problematičan za zdravlje posebno ako patite od neke hronične bolesti. Važno je samo da vodite računa o sebi i da ne preskačete terapiju. Kad god možete, idite u duge šetnje.

RIBE

Ribe
RIBEFOTO: SHUTTERSTOCK

Ljubav

Ljubav je oblast koja bi u ovom periodu mogla malo da škripi. Ovo nije idealan mesec za odlazak pred matičara ili početak zajedničkog života. Ako ste u braku, oko 5. juna mogli biste da se ozbiljno posvađate s partnerom, što će vas naterati da razmislite o budućnosti vaše veze ili braka.

 

 

Posao

Moguće je da ste prešli u novu firmu ili na novo radno mesto i da ste i dalje u procesu dokazivanja na poslu. Izvesno je da ćete radite više, a to će vam oduzeti vreme koje ste želeli da provedete sa porodicom ili prijateljima. Kroz prihvatanje odgovornosti i verovanje da ste jako bitni i značajni, ulepšavate predstojeće dane na poslu, a ujedno i otvarate mogućnosti za napredovanje.

 

 

Zdravlje

Nepotrebnom brigom ćete zakomplikovati život. Moguće je da će vas sredinom meseca mučiti melanholija. Rešite se strahova, bićete kao novi.

Stranice: 1 2 3 4