Raku stižu TEŠKI dani, Devica ulazi u VEZU sa starijom osobom, Bik između STARE I NOVE ljubavi… Evo šta vas očekuje do kraja AVGUSTA!

Raku stižu TEŠKI dani, Devica ulazi u VEZU sa starijom osobom, Bik između STARE I NOVE ljubavi… Evo šta vas očekuje do kraja AVGUSTA!

7. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

 

Lav

Ljubav

Sve do delimičnog pomračenja Sunca u vašem znaku, koje se dešava 11. avgusta – odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom može biti dosta napet i povremeno prožet turbulentnim momentima. Razlozi za probleme mogu biti svakojaki – od stanja zajedničkih finansija, preko ljubomore i sumnji u vernost, pa sve do mešanja drugih osoba u vaš odnos. Pokušajte da kroz ovaj period pokažete jedno drugom više strpljenja i tolerancije i spremnosti za razgovor o svim pitanjima koja vas muče. Vaši napori itekako mogu dati rezultate, jer što se više bude išlo ka kraju avgusta, odnos bi trebao da postaje mirniji. Slobodni Lavovi – sve do poslednje dekade meseca više ćete biti usmereni na svoju zabavu i provod, nego što ćete biti u potrazi za „srodnom dušom“. Neke vas osobe mogu zainteresovati na kratko, ali to će više biti zarad flerta ili kraće avanture, nego iz suštinske povezanosti i želje za jačom emotivnom pričom. No, vama ide emotivno smirenje, ali tokom treće dekade meseca, jer u tom periodu možete ući u jači kontakt sa nekim koga već poznajete, ali koga do sada niste doživljavali kao potencijalnog partnera

 

 

Posao

Većim delom meseca moraćete da se više posvetite odnosu sa poslovnim partnerima, ali i nadređenima, jer u ovom sektoru može dolaziti do nesuglasica i različitih stavova. Bitno je ne insistirati na svojim mišljenjima, već biti spreman da se sasluša i druga strana. Venera vas u tom smislu podržava, dajući vam mogućnost da diplomatskim pristupom rešite svaki problem, pa čak i proširite neka poslovna partnerstva. Treća dekada avgusta je posebno profitabilna – i u smislu novca, ali i poslovnih šansi.

 

 

Zdravlje

Mlađi Lavovi – dosta dobro, dok bi stariji pripadnici znaka ipak trebali da se pozabave hroničnim problemima. Obratite pažnju na ishranu.

 

 

 

Devica

Ljubav

Naglašeno polje tajni, kao i solarna eklipsa koja se u njemu dešava početkom druge dekade meseca – upozoravaju Device da bi svaka forma neiskrenosti ili skrivanja mogla rezultovati problemima u postojećoj emotivnoj vezi ili braku. Vi i voljena osoba i bez toga ćete imati povremeno nerazumevanje i nesklad u odnosu, pa vam zaista na to nije potreban još jedan razlog za konflikt, pogotovo što bi konflikt ovog tipa mogao debelo destabilizovati vas dvoje kao par. Ulazak Sunca u vaš znak početkom treće dekade avgusta doneće u svakom slučaju bolje odnose sa partnerom i više razumevanja. Ukoliko ste slobodni, ljubavni neuspesi vas mogu pratiti u prvoj polovini meseca. Ili nećete uspeti da osvojite simpatiju, ili ćete pokušati da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, što će se vrlo brzo pokazati kao potpuno pogrešan potez. U suštini, sačekajte treću dekadu meseca jer tek od tog perioda ulazite pod pozitivne aspekte koji vam mogu doneti emotivni mir i stabilnost. Osoba koja je nešto starija od vas može vam itekako privući pažnju, kao i vi njoj. Ovo je priča koja već ima šanse da uspe…

 

 

Posao

Odnosi sa kolegama i saradnicima, kao i poslovna svakodnevica biće ispunjeni napetom energijom i nervozom, što će vas iscrpljivati i terati da budete u potpunosti fokusirani na ono što radite. Prvu polovinu meseca uglavnom ćete provesti „u trku“ rešavajući probleme jedan po jedan i pokušavajući da završite obaveze na vreme. U drugom delu meseca već niste u tolikoj gužvi, finansije idu ka jačem poboljšanju, a dogovori sa poslovnim partnerima su kontruktivni i daju brzo rezultate.

 

 

Zdravlje

Polje zdravlja je naglašeno retrogradnim Marsom, pa vam se savetuje više opreza u funkcionisanju na dnevnoj bazi – moguće su povrede. Ulaskom u treću dekadu avgusta, funkcionisaćete znatno bolje.

 

 

 

Vaga

Ljubav

Prva polovina meseca je prilično šarena kada su vaše emotivne i bračne veze u pitanju. Red novoprobuđenih strasti koje svojom silinom mogu iznenaditi i vas i partnera, red napetosti i rasprava. U prevodu – prvi deo meseca vam je rezervisan za varnice, a od vas dvoje zavisi kog tipa će te varnice biti! U stvari, pre od vas – jer vi, sa vladarkom Venerom u svom polju ličnosti možete odabrati da li ćete biti osoba koja će taktično i diplomatski rešavati svaki potencijalni problem ili ne. U svakom slučaju – drugi deo avgusta je mirniji i stabilniji – oboje ćete više biti okrenuti jedno drugom, staloženiji i sa više želje da se prilagodite. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, sigurno je da ćete sa Venerom u svom znaku koja će vas obilno darivati harizmom, stilom, šarmom – privlačiti kao magnet poglede suprotnog pola. Oko vas će se vrteti i stari i novi – i oni koji pokušavaju da obnove odnos sa vama, i oni koji bi da vas zavedu, ali i oni koji žele ozbiljnu priču. Od vas lično i od vaših trenutnih afiniteta zavisi kojem ćete se „jatu“ prikloniti. U svakom slučaju – nećete moći da se požalite da vam je dosadno u bilo kom trenutku.

 

 

Posao

Problemi u sektoru finansija biće aktuelni tokom prvog dela avgusta. Ovaj vam period može doneti nestabilne prilive, potrebu da zatvorite neka dugovanja, a u svakom slučaju vam se ne preporučuju veća ulaganja, jer će biti skopčana sa velikim rizicima za gubitak. Drugi deo meseca je nešto mirniji po pitanjima novca. Generalno gledano – u avgustu – od toga kako se postavite zavisi i kako ćete proći po pitanju posla. Dogovori će vam ići od ruke, pa iskoristite svoju moć ubeđivanja za svoje ciljeve.

 

 

Zdravlje

Ukoliko iole budete vodili računa o sebi i stanju svog zdravlja, nećete moći da se požalite na bilo šta tokom avgusta.

 

 

 

Škorpija

Ljubav

Kvadrat retrogradnog Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom iz polja partnerstava – doneće u prvom delu avgusta češće razmirice sa partnerom, bilo da su u pitanju bračne ili emotivne veze. Posao i lične obaveze će i vas i drugu stranu dosta opterećivati, pa nije ni čudo što ćete nervozu prenositi i u vaš odnos. Jednim delom zbog toga što ćete shvatiti da ne možete više da funkcionišete ovako jer se ne osećate dobro, a drugim delom zbog toga što će se pritisak obaveza na vas smanjiti – uspećete da u drugom delu meseca primirite uzavrele strasti i uskladite se više sa voljenom osobom. Trudićete se da joj posvećujete više vremena, a druga strana će umeti da uzvrati na pravi način. Što se tiče slobodnih Škorpija, nećete biti bez emotivnih prilika, ali je pitanje koliko će vam i da li će vam uopšte neko od onih sa kojima ste u kontaktu odgovarati za iole ozbiljniju priču. Takođe, i kod vas će se dosta toga vezano za emotivni život vrteti oko prošlosti – bilo da su u pitanju eks emotivni partneri ili osobe koje poznajete od ranije. Dešavanja će biti, a da li će neko od njih odvesti u pravcu prave ljubavi, to ćemo tek da vidimo…

 

 

Posao

Biće potrebno dosta takta u odnosu sa poslovnim saradnicima, ali i u kontaktima sa osobama koje su vam nadređene. Sa prvima ćete imati veća razmimoilaženja, a vaši šefovi će imati tendenciju da vas tovare poslom do u beskonačnost. Pokušajte da budete strpljiviji i da ne vučete impulsivne poteze, da ne biste u nekom momentu urušili nešto što vam je istinski važno. Postoji dosta toga iz prošlosti što sada morate da privedete kraju, pa ne čekajte – usmerite svoju snagu na tu stranu. Novac vrlo korektno.

 

 

Zdravlje

U prvoj polovini meseca mogući su problemi sa varenjem (uglavnom zbog stresa i neadekvatne ishrane), a starije Škorpije će imati tegoba sa promenljivim pritiskom. Ostatak meseca je zdravstveno povoljniji.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3