Druga polovina AVGUSTA donosi LJUBAVNE IZAZOVE! Evo koje znakove čeka SREĆA a ko će biti RAZOČARAN

Druga polovina AVGUSTA donosi LJUBAVNE IZAZOVE! Evo koje znakove čeka SREĆA a ko će biti RAZOČARAN

15. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Lav

Ono sto je interesantno da se spomene odmah je da cete vi poceti oko sebe imati ogromne izlive ljubavi i paznje sa svih strana, da ce vam u jednom momentu doci da se zapitate sta se to zaboga desava… Ako ste u vezi ovo bi vam moglo napraviti problem sa partnerom jer njemu nikako nece biti jasno sta se to desava oko tebe a nece ni tebi.

 

Venera ce uticati na tebe tako da ces zraciti posebnim sjajom, kao nikada do sada, tvoja harizmaticna energija privuci ce ti dosta udvaraca, pa ce partner da dozivljava stresove svaki dan. Ako ti u trenutnoj vezi nesto ne stima i zelis da mjenjas ili da prilagodis situaciju sebi, iskoristi ovo i okreni vodu na svoj mlin.
Ako si jos uvijek sama i u potrazi za ljubavi, ovo je pravi trenutak da se pustis da ona pronadje tebe… osmjeh na lice i kreni u svoje nove pobjede jer ce ti svaki naredni dan ovog mjeseca Avgusta biti zanimljiviji od prethodnog.

 

 

Vodolija

Najvaznije da pomenemo za ovaj znak je to da otvore oci sirom jer ce se uskoro naci u situaciji gdje vam neko smisljeno radi iza ledja, pravi vam zamku u koju ako upadnete, ostacete sami. Ako si u vezi, ti imas suparnicu koja zeli da te razvoji od njega, jer i ona ima svoj interes u svemu tome, i zeli tvog decka za sebe.
U ovakvoj situaciji cesto je najbolje prepustiti slucaju jer tako najbolje vidis koliko je njemu zapravo stalo do tebe, ali ova osoba ce pokusati tebe da ocrni pa se u tom slucaju i ti trebas da dignes gard i pokazes zube…

 

Bori se za ono do cega ti je stalo, njemu ce mnogo znaciti ta tvoja borbenost i energicnost jer ces mu tako dati do znanja koliko ga volis i da zelis da uspijete..
Ako si sama jos uvijek, pojavice se nekakve price koje bi trebale tebe da izbace iz opcije, ali to nece biti bas tako lako jer neces nasjesti na to sto neko pokusava da uradi… Pamet u glavu, sada vjeruj samo sebi….

Stranice: 1 2