Veliki mjesečni horoskop za Septemar 2018- STRIJELAC- Kraj mjeseca donosi SREĆU…

Veliki mjesečni horoskop za Septemar 2018- STRIJELAC- Kraj mjeseca donosi SREĆU…

9. rujna 2018. 0 By Admin 1

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 3. septembra sekstil sa Venerom, što će vam otvoriti mogućnost saradnje sa inostranim partnerom, a možete imati koristi i od trgovine robom iz uvoza. Merkur će 6. septembra ući u znak Device i vaše polje posla odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Posle dužeg vremena zastoja, uspećete da poradite na pokretanju novog vida usluga u okviru vašeg posla što može da uključuje i uslugu internet prodavnice ili nešto drugo što je vezano za korišćenje savremenih tehnologija. Mada će vam trebati duže vreme da to razradite, na dugoročnom planu će vam doneti stabilnu zaradu. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa Marsom koji se nalazi u vašem polju novca. Nailazićete na teškoće u oblastima saradnje zbog zaostalih i neisplaćenih honorara pojedinim saradnicima. 9. septembra Venera ulazi u znak Škorpiona i vaše polje tajni. venera je u izgonu u znaku Škorpiona i doneće vam intrige na poslu kao i tajne neprijatelje. Čuvajte se da ne budete uvučeni u nekakve spletke i pazite na svoj ugled.

Druga dekada septembra doneće vam mogućnosti za uvećanje finansijskog stanja kroz realizaciju tajnih planova i kroz investicije koje su išle tajnim kanalima, zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Plutonom. Venera će praviti sekstil sa Saturnom što će učvrstiti vaš položaj i stabilizovati stanje na vašem računu. Treća dekada septembra će vam biti pogodna za početak plodne saradnje. Merkur i Sunce će ući u znak Vage i praviće trigon sa Marsom. Imaćete uspeha u poslovnim pregovorima, a dobici će vam dolaziti kroz oblasti trgovine, komunikacija i saobraćaja, kao i ako se bavite elektronikom i IT tehnologijom. Nesuglasice sa osobom od autoriteta mogu vas stajati novca zbog kvadrata Sunca sa Saturnom.

Nezaposleni Strelčevi će biti vrlo vešti u traženju i nalaženju novog zaposlenja. Najviše šansi za nov posao imaće u oblastima trgovine i elektronske industrije.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Više zajedničkih aktivnosti sa partnerom u kojima ćete oboje uživati očekuje vas u prvoj dekadi septembra. Imaćete ideja kako da preuredite vaš životni prostor. Vodićete prijatne razgovore o raznim temama i tragaćete za novim zajedničkim interesovanjima kojima biste popunili zajedničko vreme. Uspećete da poboljšate zajedničke finansije.
Sredinom septembra Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom. Izbegavajte neiskrenost i skrivanje činjenica od voljene osobe jer bi to moglo da dovede do gubitka poverenja i ozbiljnih nesuglasica. U trećoj dekadi meseca uspećete da se uskladite u vezi prioritetnih planova i vaša veza će biti dovoljno stabilna. Potrebno vam je više zajedničke zabave.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2