DRVO ZELJA:   Izaberi SLOVO koje te NAJVISE PRIVLACI i saznaces da li ce ti NAJVECA ZELJA biti OSTVARENA!

DRVO ZELJA: Izaberi SLOVO koje te NAJVISE PRIVLACI i saznaces da li ce ti NAJVECA ZELJA biti OSTVARENA!

15. rujna 0202. 0 By Maja

SLOVO S

Ti nikada nisi ocekivao mnogo. Za ono sto ti je bilo bitno uvijek si pokusao da se izboris i da svoje zelje sam ostvaris. Ali jedna zelja koju imas je toliko velika da je postalo nemoguce za tebe da se ona ispuni. Ali nadu nikada ne gubis i slovo koje si izabrao tebi ce tvoju zeoju ipak da ispuni. Uskoro ces biti sretan kao nikada do sada u svm zivotu.

 

SLOVO E

Tvoji ciljevi su veliki ,  tako i tvoje zelje. Ali ti nikada nisi ocekivao da tvoje zelje neko drugi za tebe ostvaruje. Jednu posebno, onu koju cuvas blizu srca vec dugo vremena. Za tu zelju niko ne zna, ali ona tebi znaci mnogo.Ta zelja tebe prati dugo i ti si pokusao da je sebi ispunis, ali to nije bilo tako lako. Ipak slovo koje si izabrao sluti ostvarenju tvoje najvece zelje koju si ikada imao. Tvoja zelja ce se ostvariti i ti ces poceti da vjerujes u cuda. Ali sudbina tebe nagradjuje, jer mnogo toga dobrog si u svom zivotu napravio.

 

SLOVO L

Nikada nisii bio pohlepna osoba, uvijek si bio skroman i za ono sto ti je bilo bitno ti si se uvijek borio. Svoje zelje si uvijek ostvarivao sam, ali jedna je ostala neostvarena, mada ona tebi znaci mnogo u zivotu. Poceo si da vjerujes da se ta zelja nikada nece ispuniti, ali tvoj osjecaj te je prevario. Slovo koje si izabrao ostvaruje tvoju zivotnu zelju za koju ne znaju mnogi.

Stranice: 1 2