Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

13. kolovoza 2016. 0 By Admin

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i karte kako bi predvidele budućnost. One proriču sudbinu, otkrivaju one koji su pravili i podmetali čini i usput prave lekove, čitaju neke molitve i bajalice da bi se čovek oslobodio čini,piše  mojastrolog.rs.

Evo šta vam ciganske karte proriču u narednom periodu:

1. OVAN

KUĆA – PORUKA – LOPOV

Iako Ovnovi u vezama pokušavaju da stabilizuju odnos sa partnerom, očigledno je da postoji veliko razmimoilaženje. Skloni ste da najvažnije probleme gurate pod tepih i bavite se samo sitnicama.

Slobodnima se život najviše vrti oko posla i više su skloni da kradu neke trenutke opuštenosti i zadovoljstva, nego da se u potpunosti posvete. Naglašene su kratkotrajne afere, neobavezni seksualni odnosi, veze sa zauzetim osobama.

Očekuju vas troškovi vezani za porodično domaćinstvo i popravke. Ako je neki simptom kratkotrajan, ali ima tendenciju da se ponavlja – posetite lekara.

2. BIK

NEŠTO NOVCA – POSETA – LJUBAVNIK

Bikovima ljubav neće ići od ruke u narednom periodu. Posao koristite kao izgovor, a ustvari niste zadovoljni na emotivnom planu. Niste usklađeni sa voljenom osobom i ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugom. Iako mu se previše posvećujete, posao vam je presipanje iz šupljeg u prazno. Niste adekvatno plaćeni za ono što radite. Zdravlje odlično.

 

nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6