ONI POLUDE KADA SU ZALJUBLJENI: Strelac pali žene ko lud, Lav život daje za ljubav, Bik ume da razume ženu

ONI POLUDE KADA SU ZALJUBLJENI: Strelac pali žene ko lud, Lav život daje za ljubav, Bik ume da razume ženu

22. kolovoza 2016. 0 By Admin

Lav

Gospode, koliko fascinantne snage i stimulativnog naboja ima u njegovom udvaranju.

On je osetljiv na sve laskave opaske upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, tako da je u stanju da za vas čak i život da.

On je čovek trenutka, strast se budi istovremeno s pogledom njegovih očiju. Nikada se neće štedeti da bi vas osvojio, ali kada prestane da vas voli, onda zaista više nemate nikakve šanse.

Idite pre nego što vas uništi.

Po pravilu se žene osobama nižeg društvenog statusa nego što je njihov jer ne mogu da odole sticanju podanika nad kojim će da vladaju.

Ispod njegovih kraljevskih manira tinja despotski, jaki ego i arogantna taština spremna da bukne ili napadne bilo koju žensku osobu koja se usudi da joj se suprotstavi.

Najviše od svega Lav mrzi žene niske inteligencije i obrazovanja.

 

 

 

Devica

Zapravo, ovi muškarci su ispunjeni ljubavlju, ali ne tragičnom ljubavlju tipa Romeo i Julija. Radi se o pouzdanom i stabilnom muškarcu.

Njegovim moždanim vijugama ne prolaze često spontani refleksi jer sve pokušava da stavi pod kontrolu. Pa ipak će znati da vam pokaže privrženost u trenucima kada vam ponestane snage.

Uredno će da se brine o svim porodičnim zadacima i biće veran, pouzdan i odan suprug, otac, prijatelj ili ljubavnik. To što često (veoma često) nezaustavljivo zna da deli savete, kritikuje sve oko sebe, pri čemu neuspešno sagledava vlastite mane i nedostatke – morate da zaboravite.

To što nećete moći da kupite nekoliko parfema odjednom nije razlog da ga zaboravite već pri prvom susretu. On svoju ljubav izražava nesebičnom predanošću porodici i prijateljima.

On voli organizovanost u svemu, grozi se plačnih izjava i sentimentalnih gluposti koje ga plaše jer njegov racionalni i prefinjeni um jednostavno ne poznaje takav način funkcionisanja. Haotičnost i buka uvek u njemu bude strah i želju za begom.

Ovom čoveku je neizmerno potreban mir. Nikada neće da insistira na kvantitetu, već na kvalitetu osećaja. Mišljenja je da se dubina osećanja ne može iskazati gestikulacijom ruku.

Ne voli slabost suza koje primoravaju čoveka da učini nešto što je suprotno njegovim principima.

On se pouzdaje u razložan razgovor koji nudi rešenja za obe strane. Spreman je da popusti, ali ne do kraja. Ako nije uspeo s vama da uspostavi ono što smatra da bi trebalo – malu savršenu ljubavnu celinu – krenuće na put i izabraće život samca.

 

 

(nastavak na sledećoj strani)

Stranice: 1 2 3 4 5 6