NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Ova žena je sa 11 godina silovana, sa 19 prodata u belo roblje, a danas obara svetske rekorde

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Ova žena je sa 11 godina silovana, sa 19 prodata u belo roblje, a danas obara svetske rekorde

23. kolovoza 2016. 0 By Admin

Život lepe 49-togodišnjakinje Norme Bastidas obiluje ekstremnim usponima i padovima.

Rođena 1967. u Mazatlanu (Meksiko), imala je 11 godina kada joj je otac umro. Tada su počele i nevolje. Majka je ostala sama s petoro dece.

“Svi smo radili, nismo bili zaštićeni”, kaže Norma.

Umesto da im pomogne, rodbina je zloupotrebljavala tešku situaciju u kojoj su se našli, a slepi ujak, koga je čuvala, je silovao.

Imala je 19 godina kada ju je zapazila jedna žena i ponudila joj posao modela u Japanu. Majka se bojala da je pusti, ali pošto je to bila jedina šansa za bolji život, nije je sprečavala.

Kada je stigla u Japan, u agenciji su joj oduzeli pasoš i smestili u stan. Onda su je obavestili da im duguje novac za kartu, stan i hranu. Nadajući se da će uskoro dobro zarađivati kao model, pristala je.

Međutim, od manekenskog posla nije bilo ništa. Umesto toga, poslali su je u klub zatvorenog tipa u Tokiju.

“Prodali su me onome ko je najviše ponudio”, kaže Bastidas. “Kupila me je veoma poznata ličnost i postala sam njegovo vlasništvo.”

Pošto nije znala japanski, nije imala šanse da se izvuče.

“Lišavaju te mogućnosti da brineš o sebi. Nisam ni videla čoveka koji me je kupio.”

Na pitanje zašto nije pokušala da pobegne i potraži pomoć policije ili se javi kući, ona objašnjava: “Morala sam da platim dug, a moja porodica nije bila u mogućnosti da mi pošalje novac. Nisam mogla da odem u policiju. Bila sam u Japanu, a nisam imala pasoš. Već sam bila obeležena kao prostitutka.”

Posle nekoliko godina, ipak je uspela da pobegne uz pomoć ljudi iz obližnjeg manastira. Kasnije se udala i preselila u Vankuver u Kanadi.

 

nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3