Mudra žena ovo NIKAD neće reći muškarcu: Zbog ove GREŠKE ćete IZGUBITI LJUBAV

Mudra žena ovo NIKAD neće reći muškarcu: Zbog ove GREŠKE ćete IZGUBITI LJUBAV

7. rujna 2016. 0 By Admin

Mamin sin.

Većina muškaraca i jesu “mamini sinovi”, ali to im ne morate nabijati na nos. Na kraju, ona ih je rodila, hranila, odgajala i od njih je napravila ono što su oni danas. Ona je odgojila osobu u koju ste zaljubljeni pa kako ste onda mogli i pomisliti da će on u potpunosti ignorirati svoju majku i slušati samo vas i vaše savjete? Poslije svega, zašto spominjati njegovu majku u razgovoru kada to nije potrebno?

Većina muškaraca su osjetljivi na svoje majke, kao što je i većina žena osjetljiva na svoje roditelje. Nijedan muškarac ne želi da mu se kaže kako je on “mamin sin”, iako žena zna da je to tako. Ipak, veliki broj žena pravi grešku te podsjećaju svog muškarca na tu činjenicu.

Jedna od najvećih grešaka u vezama.

“Gubiš kosu!”

Većina muškaraca gubi kosu s godinama i ne vole da ih se na to podsjeća čak ni kad su mladi. Kako biste se vi osjećali da vam muškarac kaže da ste se udebljali? I da trebate jesti manje čokolade?

Muškarci su obično osjetljivi po pitanju kose, čak i kada kažu da ih nije briga. Neki čak imaju i noćne more zbog toga. Svaki muškarac želi imati gustu i jaku kosu, a ako mu kažete da je počeo ćelaviti, vjerojatno ćete povrijediti njegovu muškost.

Harikiri u vezama.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3

error: Content is protected !!