KAKAV TI MUŠKARAC TREBA PO HOROSKOPU: Lavica žudi za nekim u kondiciji, Ovnu treba rob strasti…

KAKAV TI MUŠKARAC TREBA PO HOROSKOPU: Lavica žudi za nekim u kondiciji, Ovnu treba rob strasti…

9. rujna 2016. 0 By Admin

Ovnovi su robovi strasti

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah „prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju udvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli, morate pokazati da imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

Bik želi sigurnost

Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz sveće i prigušenu muziku.

Blizanci vole akciju

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati o detaljima o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

nastavak na iducoj strani…

Stranice: 1 2 3 4