Najbolji tekst za žene: Ovako muškarac manipuliše vama a da toga niste ni svesne

Najbolji tekst za žene: Ovako muškarac manipuliše vama a da toga niste ni svesne

11. rujna 2016. 0 By Admin

Sumnjivo je i ako stalno posmatra kako se ponašate u društvu, pa vas često optužuje da koketirate sa svakim ko se nasmejao vašoj šali. Ako neko pokuša da vam se udvara, reći će: “Rekao sam ti”, kao da ste vi krivi. Stalno vas optužuje, čak i kad zastanete da porazgovarate sa prijateljem iz detinjstva.

Takođe, nastoji da vas emocionalno oslabi i nije isključeno da ćete da osetite kako ste spremni da popustite i da prestanete da se družite sa ljudima koje volite samo da to njega ne bi uzrujalo. Ali, nemojte to da dopustite jer tako dobija baš ono što želi – potpunu kontrolu nad vašim životom.

Treba da budete oprezni i ako vam ne dopušta da sami obavljate stvari, pod izgovorom da vas štiti. Nije normalno ni da očekuje da se vaš život stalno vrti oko njega. Pogotovo ako zahteva da ste mu stalno na raspolaganju, pa očekuje da razgovarate sa njim kada on to želi, čak iako ste u tom trenutku sa svojim prijateljima.

Pripazite i na bolesnu ljubomoru, dramatizovanje zbog toga što ga ne volite koliko on voli vas, kao i na to da vas uvek natera da promenite mišljenje o nečemu jer je on taj koji je u pravu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5