POKORILA SI NJEGOVO SRCE: 7 znakova da te ON ŽELI kraj sebe do KRAJA ŽIVOTA

POKORILA SI NJEGOVO SRCE: 7 znakova da te ON ŽELI kraj sebe do KRAJA ŽIVOTA

21. rujna 2016. 0 By Admin

1. PODSEĆA TE NA SVOJU LJUBAV.

Ne želi da zaboraviš koliko te voli, koliko te želi i želi da bude s tobom. Muškarac koji se vidi s tobom zauvek ne želi da se preispituješ želi li te jer te voli i uvek će te voleti. U trenucima sumnje ti pokaže koliko te voli, makar nekom sitnicom. Njegova ljubav je uvek oko tebe i nikad nije varljiva. Uvek ti je jasno da te voli.

 

 

2. NE MOŽE A DA NE PRIČA O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI.

 

Koliko god se trudio da pokaže da ne zamišlja budućnost s tobom, zamišlja je. Zamišlja vaš zajednički dom, mali stan u gradu ili kuću na selu. Zamišlja te kao svoju ženu i koliko njegovo prezime dobro zvuči uz tvoje ime. Zamišlja te kao majku, razmišlja o osmehu vaše dece i koliko će ličiti na tebe. Zamišlja svu sreću koju donosite jedno drugome u život. Zamišlja vašu budućnost.

 

 

 

3. ISPITUJE TE KAKO TI VIDIŠ BUDUĆNOST.

 

Zna šta on želi u budućnosti, ali mu je važno da zna želiš li ti iste stvari. Ispituje te suptilno o tome gde se vidiš za 5 ili 10 godina. Želiš li samo biti na jednom mestu ili da putuješ svetom s osobom koju voliš. On želi da zna da ti vidiš budućnost s njim kao što on vidi s tobom. Važno mu je da zna da imate iste želje.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3