Poljubi ga ovako da poludi: Nauka otkrila kakve poljupce muškarci vole

Poljubi ga ovako da poludi: Nauka otkrila kakve poljupce muškarci vole

21. rujna 2016. 0 By Admin

Kakve poljupce muškarci vole: Muškarci više vole vlažne poljupce koji uključuju jezik i otvorena usta, dok se žene, pak, često žale zbog takvih mokrih poljubaca.

 

Poljupci su jedna od najlepših stvari na svetu, a tako malo znamo o njima. Vreme je da to promenimo. Otkrivamo vam najznačajnije stvari o poljupcima.

Muškarci i žene vole različitu vrstu poljupca

Kako pokazuju istraživanja, muškarci više vole vlažne poljupce koji uključuju jezik i otvorena usta. Žene se, pak, često žale zbog takvih mokrih poljubaca. Postoji razlog zašto muškarci vole takve poljupce: otvorna usta omogućuju im da ženama “doziraju” male količine hormona zaduženih za podizanje libida koji se prenose putem pljuvačke. Ako muškarac ljubi ženu nedeljama ili mesecima, njen libido raste upravo zahvaljujući njegovim poljupcima.

Kakve poljupce muškarci vole
Kakve poljupce muškarci vole

Prvi poljubac uvek se pamti

Većina ljudi do kraja života pamti svoj prvi poljubac. Mnoge žene se lakše sete prvog poljupca nego prvog seksa. Ne zna se tačno zašto je to tako, ali neki stručnjaci veruju da to ima veze sa činjenicom da je poljubac prvi čin koji čoveka uvodi u svet seksualnosti.

 

(nastavak na sledećoj strani)

Stranice: 1 2