Afera sa oženjenim muškarcem: Samoća, ljutnja, neobuzdana strast i suze ucveljene ljubavnice!

Afera sa oženjenim muškarcem: Samoća, ljutnja, neobuzdana strast i suze ucveljene ljubavnice!

23. rujna 2016. 0 By Admin

Da li želite više, da li ćete „malo pomoći“ da njegova supruga sazna za vašu aferu? Da li vredi li da se za njega borite ili je ovo možda taman ono što on može da vam da?

Dok je nekad bilo neshvatljivo da ste s nekim zbog ljubavi, danas više nije potrebno objašnjavati ni da ste s nekim „samo“ radi seksa. Možda će većina osoba u takvoj situaciji reći da je to prolazna faza u životu, ali i ako je prolazna, na nju imamo pravo, piše Cosmopolitan.rs.

Naša razmišljanja o seksu puna su suprotnosti. Doživljavamo ga kao nešto najintimnije, a naš odnos prema njemu nije intiman. On je često gomila predrasuda u kojima više čujemo eho okoline nego nas samih i onoga šta želimo svojim telom i svojim osećanjima. Odlično je, naravno, kad se ti impulsi prirode i društva poklope. Kad se to dogodi makar na trenutak, veza ima više šanse.

Istraživanja pokazuju da je prevara prisutna (čak) u svakom četvrtom ili petom braku. To nije čudno jer se ni žene ni muškarci u prirodi ne dele na one koji su u braku i one slobodne. Moguće je da nas privuče neko ko je u braku, kao i da nas privuče neko ko nije. Poslovica da je ljubav slepa obično se koristi kad opisujemo kako je, na primer, neka lepotica završila s rugobom, ali dobro funkcioniše i ovde. Tu je i poštapalica koju razdragano i na sve strane ispaljuju oni venčani: „Ako sam u braku, nisam slep(a)“. Nagoni su nam snažniji od onog što racionalno želimo.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3