3 horoskopska znaka koja najduže traže ljubav: Drugom je samoća najveći strah!

3 horoskopska znaka koja najduže traže ljubav: Drugom je samoća najveći strah!

6. studenoga 2016. 0 By Admin

Dvije duše s jednom mišlju, dva srca koja kucaju kao jedno … put do onoga što toliko priželjkujemo ponekad može potrajati i malo duže …

Nitko ne želi da odnos, u koji su uložili toliko emocija, vremena i truda – rezultira neuspjehom. Međutim, zvijezde kao da su po pitanju dugih veza i braka naklonjenije nekim znakovima u odnosu na druge, koji češće moraju svoj život graditi – ispočetka. Otkrijte jeste li i vi u ovoj grupi…

 

Bik

Uvijek u petoj brzini, Bikovi tijekom cijelog svog života imaju priliku upoznati izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mjestima. Veseli i pomalo bučni, a uvijek izuzetno zanimljivi, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju i prije braka imaju mnoge veze. Tako i uspijevaju iskristalizirati u svojoj glavi pored kakve osobe žele provesti život. Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu s kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više se oslanjanjući na intuiciju nego na racionalno razmišljanje.

 

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili na svijetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, ona će ta strana i te kako to moći iskoristiti i pretvarati se da je ono što nije kako bi Bika navela što prije na brak. I čim prođe malo vremena nakon vjenčanja, bračni suputnik pokazuje svoje pravo lice.

 

Pored toga, Bik ima problem s ljubomornim ispadima i ne želi da se za njegovu drugu polovicu itko interesira i da je hvali jer se uvijek izrodi zrno sumnje koje ga razdire ukoliko mu druga strana za to iole da materijala.

Čak i kad je u braku sa izuzetno tolerantnom osobom, Bik će se i dalje željeti kretati na tisuću mjesta i često će zapostavljati kuću i obiteljski život.

 

Ako mu osoba s kojom je u braku pokaže da može i bez njega nesmetano funkcionirati, proradit će sujeta i počet će se inatiti, što može dovesti do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, uradit će sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile. Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne veže, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dopušta da ga itko gazi.

 

Ipak, krah braka doživljava kao veliki životni poraz i željet će samovati duži vremenski period, a kad sljedeći put upozna osobu koja je vrijedna pažnje, na potpuno drugačiji način će analizirati je li “materijal” za brak.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3