3 horoskopska znaka koja najduže traže ljubav: Drugom je samoća najveći strah!

3 horoskopska znaka koja najduže traže ljubav: Drugom je samoća najveći strah!

6. studenoga 2016. 0 By Admin

 DJEVICA

Pripadnici ovog zemljanog znaka nesumnjivo vole biti u centru pažnje, a to im lako polazi za rukom jer su izuzetno inteligentni, šarmantni i nadasve duhoviti. Rado su viđeni u svakom društvu, ali ih osobe suprotnog spola češće doživljavaju kao prijateljsku figuru nego kao “materijal” za vezu, što je najčešći razlog zbog kojeg nisu imali previše veza prije samog braka.

Naravno, ima i onih Djevica koje zavode gdje god se pojave, ali to su više avanture nego ozbiljne veze. Kada upoznaju osobu za koju se žele zaista vezati, pravit će se da neke mane druge strane ne vide i smatrat će da će uspjeti vremenom preoblikovati partnera po svojoj želji.

To čine jer je u prirodi Djevice da iznad svega žele zajedništvo. Samoća ih neopisivo plaši pa im je najčešće to glavni motiv za brak. Nakon jednog razdoblja, kada se trude maksimalno udovoljiti drugoj strani, na površinu će isplivati sve one mane partnera pred kojima su zatvarali oči i to će ih početi neopisivo smetati i gušiti. Pored toga, bavit će se i analizom svakog postupka bračnog partnera jer su Djevice inače po prirodi sklone sve pojave u svom životu raščlanjivati do najsitnijih detalja.

Još ako je u braku s osobom koja ne može i neće prešutjeti takvo ponašanje, eto velikog razloga za emotivna previranja, jer Djevica smatra da je ona uvijek u pravu i da ona sve najbolje zna.

Kada u bračnim odnosima ne štima sve baš kako treba, često je sklona izvanbračnim aferama, ali će manje-više uspjeti pred drugima zamaskirati svoje izlete i svoj brak predstaviti izuzetno stabilnim.

Ono što je zanimljivo, koliko god da joj disfunkcionalni brak ne odgovara, Djevica nikada neće biti inicijator da se na tu priču stavi točka.

Glavni potez vuče druga strana, jer joj je dosta rasprava, sitničavosti i predbacivanja Djevice za sve i svašta. Kada postane ponovno slobodna, Djevica ne gubi vrijeme i ubrzo pronalazi novog partnera jer, ponavljamo, ona ne želi funkcionirati sama. Iako je na prvi pogled ta nova veza zapravo avantura, ona će i od toga pokušati napraviti ozbiljnu priču i što prije ponovno uploviti u bračne vode.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3