OGLEDALO DUŠE: Oblik stopala i dužina prstiju otkrivaju karakter!

OGLEDALO DUŠE: Oblik stopala i dužina prstiju otkrivaju karakter!

21. studenoga 2016. 0 By Admin

Pogledajte stopala i dužinu prstiju i saznaćete puno toga o sebi i drugima. Kinezi, naime,  od davnina govore kako su upravo stopala ogledalo duše i da se po njihovom obliku može puno saznati o nekome – da li je dobar ili loš, rođeni vođa ili nežna duša… Pa, da zajedno proverimo…

 

 

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju na stopalima, to otkriva da se radi o pametnom i kreativnom čoveku koji je pun novih ideja. Čovek koji ima takav palac neće ostavljati probleme da rastu, već će pokušati da ih reši na sve moguće načine. Mana im je to što se teško koncentrišu na jednu stvar pa ponekad nešto započnu i ne urade do kraja.

Ako je iste dužine kao ostali prsti ili mrvicu duži, to pokazuje da je neko sposoban da radi više stvari istovremeno, odličan je u organizovanju i dobar je šef jer zna dobro da vodi tim. Čoveka s takvim palcem krasi šarm koji koristi svuda.

 
Drugi prst

Duži od ostalih Stari Kinezi veruju da dužina tog prsta pokazuje da li je neko rođeni vođa – što je duži, više je osobina koje su pokazatelji pravog vođe.

Radi se o čoveku koji ne može dugo da sedi na jednom mestu, dinamičan je, snalažljiv i uvek će pokušavati uradi sve da neke stvari idu najboljim mogućim smerom. Za žene s takvim prstom se veruje da su sklone da naređuju svojim muževima pa u davna vremena nisu bile poželjne snaje.

Kraći od ostalih Ovakav prst pokazuje mirnog čoveka koji se neće žestoko uhvatiti u koštac s rešavanjem problema. On će mirno sagledati problem sa svih strana i tek tada odlučiti šta da uradi. Ovaj čovek ceni život u harmoniji i poštenju, a užasava se ljudi koji su u stanju da gaze po drugima kako bi došli do cilja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4