Stop! Ovo je10 stvari koje ne zaslužuju oprost. Ljude koji ovo urade šutni iz svog života.

Stop! Ovo je10 stvari koje ne zaslužuju oprost. Ljude koji ovo urade šutni iz svog života.

25. studenoga 2016. 0 By Admin

Opće je poznato da su žene puno osjetljivije, više ih stvari može povrijediti, no isto tako, uz prave postupke i riječi, teško da će koja moći odoljeti voljenom muškarcu.

Ipak, neke stvari ne zaslužuju ponovni oprost i treba znati reći stop.

 

Laganje

Istinu na sunce, svi ponekad lažemo. No konstantno laganje ne morate trpjeti. Pogotovo ako se laži svaki puta sve više gomilaju. Zašto biste prelazili preko lažnih izjava?

Razgovarajte s voljenom osobom o tome. Ukoliko ista i dalje tvrdi da ne laže, dok vi znate što je istina, te nastavi li i dalje lagati, vrijeme je da obustavite kontakte s istom.

 

Prijevara

Postoje razne vrste prijevare, no slomljeno srce uvijek isto boli. Osoba koja vara ima problem ili joj nešto nedostaje u vezi, te na taj način pokušava pronaći nekakvo zadovoljstvo s drugim partnerom.

Svi znamo da je varanje jednostavno nedopušteno u svakom pogledu, te da se pretpostavlja da i druga strana zna da to nije u redu.

Bilo kako bilo, dobro je barem jednom u vezi ili braku porazgovarati s partnerom o toj temi, dati mu do znanja da se sve može riješiti razgovorom. Prevari li vas partner nakon toga, vi više nemate što tražiti u njegovu društvu, a niti on u vašem. Vi to zasigurno niste zaslužili, a on je trebao misliti na to prije nego se dogodilo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6