JOŠ UVEK SU TU: Ove 4 poruke preminuli najčešće šalju svojim bližnima

JOŠ UVEK SU TU: Ove 4 poruke preminuli najčešće šalju svojim bližnima

1. prosinca 2016. 0 By Admin
Nakon smrti bliske osobe oni koji ostaju iza njih često se bore sa krivicom, neodgovorenim pitanjima i tugom. Ovo su četiri poruke podrške koje preminuli najčešće šalju.

Džejms Van Prag bavi se prenošenjem poruka preminulih već 30 godina, tvrdi da su ove četiri najčešće poruke koje šalju svojim bližnjima.

 

“Kad neko umre, iza sebe ostavlja bližnje koji se često bore sa tugom, osećajem krivice ili neodgovorenim pitanjima. Ono što ja radim može im pomoći da zatvore taj krug neodgovorenih pitanja kroz duhovnu vezu i da tako i živima i mrtvima bude dobro”, piše Džejms na portalu “Heal Your Life”.

 

Ove 4 poruke su posebno isceljujuće:

1. Ja sam dobro

Često se naše poslednje uspomene na preminule odnose na njihovu borbu sa bolešću i strahom. Svaki put kada prenesem poruku da je preminuli sada “kući” i da više ne pati, osetim kako se energija svih prisutnih podigne. Nedavno sam tužnoj majci preneo da je njen sin, koji je umrp u nesreći, sada sa dedom na nebu. Ta slika dvoje ljudi koje je volela i koji su sada ponovo zajedno, sigurno je početak izlečenja njenog srca.

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2